Det var kamper fra 2. divisjon for kvinner og menn som gikk av stabelen i Øksneshallen. VOL var tilstede på kampen mellom Sortland-Alta (damer), Øksil 2-TSI (damer) og Øksil-Bk Tromsø 2 (menn). Alle "våre" lag vant. Sortland overbevisende med 3-1, Øksil herrer med 3-0, mens Øksil 2 leverte en trhrillerkamp hvor de til slutt klarte å dra i land seieren til slutt.

- Stian Reinholdtsen har trent Øksil 2 i fem og han ser stor fremgang hos jentene. I dag tapte de første kamp mot Bk Tromsø og var ifølge Reinholdtsen litt nedfor før de skulle møte serielederen TSI.

- Vi hadde gått på et forsmedelig tap BK Tromsø og så skulle vi møte tabelllederen. Jentene trengte litt oppmuntring. Da var det flott å gå ut og vinne første settet. Det gav selvtillit, men så taper vi andre og tredje sett. Det ser ut som vi faller tilbake til gamle synder. Men vi kommer sterkt tilbake i fjerde sett og utligner til 2-2. Det ser også mørkt ut i siste sett, men vi klarer å mobilisere og snur kampen. Vi avgjør helt på slutten. Det var masse folk som heier, høy musikk og skikkelig steming. Det var veldig artig for jentene og det var mange som stod frem på slutten. De er ung ennå, men de utvikler seg og tar nye steg for hver kamp. Det er kjempeartig, sier Stian Reinholdtsen.

Resten av kampene går i morgen.