Deadline Media arrangerer en av årets store begivenheter i Vesterålen: Fæsterålen.

Musikkfestivalen får 21. og 22. august besøk av artister som Alphaville, Loveshack og the Main Level.

Nå leter artistansvarlig ThereseKorsvik Eliassen etter seks såkalte artistrunners, som skal jobbe frivillig backstage under festivalen.

Dissenøkkelpersonene får ansvar for at artistene har alt de trenger, og at stemningener tatt ut til maks backstage, melder Deadline Media.

– Må være blid og takle stress

Korsvik Eliassen er helt tydelig på hva hun ser etter:

–  Det er viktig atman er over 20 år, har teft for å løse utfordringer, takler stress bra og ersykt blid. Målet vårt er at Fæsterålen skal være en god ambassadørfor den vesterålske gjestfriheten, og at artistene skal dra hjem og fortelle omhvor bra de hadde det her, sier hun.

– Ikke prøv å bli kompis

Hun påpeker ogsåat det er viktig at man forstår at artistene skal ha det fint, men at man ikkeer der for å bli kompis med dem.

– Om manlett blir starstruck, er kanskje ikke det å være artistrunner noe for deg, sierhun.

Therese Korsvik Eliassen kangarantere en veldig fin gjeng å jobbe sammen med, og at det blir veldig artigog hektisk. Det er også fint om man har bilsertifikat og gjerne erfaring fraserviceyrker, påpeker hun.

Hun oppfordrer interesserte til å ta kontakt med henne på therese@deadlinemedia.no.

3 dager til fristen går ut

Vi i Vesterålen Online samarbeider med Deadline Media om Fæsterålen. Sammen har vi startet en bandkonkurranse, der premien er å få spille på festivalen. I tillegg har Deadline Media slengt enda en premie i potten: en musikkvideo.

For å melde seg på konkurransen må man være artist med tilholdssted i Vesterålen, eller være i et band der minst to av medlemmene er herfra.

Påmelding skjer ved å sende lyd- eller videobidrag på e-post til red@vol.no. Merk bidraget med Årets fæsteråling.

Fristen er søndag 26. juli.

Les mer om konkurransen her: Lyst på din egen musikkvideo?