– Vi fikk kjemperespons på lanseringen av de sentrumsnære leilighetene på Myre. Vi har faktisk bare to leiligheter igjen, og flere interessenter. Derfor har vi besluttet å gå i gang med byggetrinn to allerede i januar, med innflytting til jul i 2016, sier adm. direktør Barry Olsen i Øksnes Entreprenør, som er utbygger og eier i prosjektet, i en pressemelding.

Les også: Halvparten er allerede solgt

Han tror at den sentrumsnære beliggenheten, forenkling av hverdagen, og ikke minst prisen, har vært viktigere faktorer for de foreløpige kjøperne.

– Det er noe eget med å ha det meste av det du trenger for hverdagen i gangavstand fra leiligheta, sier Michael Knutsen som får støtte av sin kollega, Lars Nyborg, hos Eiendomsmegler 1.

Fornøyde kjøpere

To av de som har kjøpt leilighet i det første bygget, er Bjørn og Elin Hansen. De er svært fornøyde med utsiktene så langt.

– Vi synes Sentrum Terrasse er et spennende prosjekt med en seriøs utbygger som står bak. Leilighetene har en ideell størrelse samt en flott takterrasse. Beliggenheten med nærhet til alt er en av de viktigste kriteriene, sier Bjørn og Elin Hansen, sier de.

– Vi valgte overgang fra enebolig til leilighet fordi det er enklere, mindre vedlikehold og vi slipper å tenke på plenklipping og snømåking, legger paret til.

Godt omdømme

Knutsen trekker også frem omdømme til Øksnes Entreprenør, som han understreker leverer kvalitet, i tillegg til at de har gjennomføringskraft.

– Det ble da også full jubel på det første salgsmøtet da daglig leder, Barry, fortalte at Sentrum Terrasse skulle bli så fin også utenfor husene at de som går forbi skal si: Her må det være fint ut å bo, sier han.

– Gir sentrum et løft

Han er ikke tvil om at det er positivt at byggetrinn to allerede er rett rundt hjørnet.

– Ja, absolutt. Vi har allerede flere på listen over potensielle kjøpere. Og for de som allerede har kjøpt i byggetrinn 1 er det en fordel at det ikke blir for lenge mellom ferdig-stillelsen av de to byggene slik at uteområdet med asfaltering, grøntareal og lekeplasser kan bli ferdig.

Med 18 leiligheter sentralt i Rådhusgata får også sentrum av Myre et løft, opplyser han i pressemeldingen.

Salgsstarten ligger bare en knappe uke unna og tar til førstkommende torsdag.