Øksnes kommune har de siste månedene lyst ut en rekke stillinger i administrasjonen, flere av dem lederstillinger. I løpet av noen måneder skal det på plass både ny kommunalsjef teknisk og kommunalsjef skole, barnehage og kultur. Søknadsfristen for disse har nå gått ut, og søkerlistene er klare.

Kultursjef slutter

Men fortsatt kan du søke på stillingen som enhetsleder teknisk og enhetsleder kultur.

Brynjar Pettersen har det siste året hatt permisjon fra stillingen som kultursjef, mens han har vært avdelingsleder for Museum Nord i Vesterålen. Han har nå sagt opp kultursjefjobben, og kommunen har derfor utlyst stillingen.

Tre søkere

Som VOL skrev tirsdag var det sju søkere på jobben som kommunalsjef for skole, barnehage og kultur. Kommunalsjef teknisk har bare tre søkere.

Blant dem 49 år gamle Svein Magne Bråten fra Nesbyen og 47 år gamle Tore Vikan fra Oslo. Den tredje søkeren, som er en mann på 28 år, har fått navnet sitt unntatt offentlighet.

- Tre søkere er litt lite, men vi ser likevel at vi har spennende kandidater, sier rådmann Just Hjalmar Johansen.

- Vi starter med intervjurundene ganske raskt, og satser på at vi har kommet frem til en konklusjon innen utgangen av juni på begge kommunalsjefstillingene, sier han.