– Vi har mer å gå på, sier tomålsscorer Torjus Nikolaisen til VOL etter kampen.

Serieleder Melbo er i god form og har bøttet inn med mål de siste kampene. Mål ble det også mot Morild, nærmere bestemt tre, men det tok en god stund av første omgang før det løsnet. Melbo hadde forholdsvis god kontroll på kampen i første omgang, men Morild lå lavt i starten og gjorde det vanskelig å trenge gjennom. Først etter knappe 40 minutter fikk gjestene og Nikolaisen hull på byllen.

-Vi roter mye

Det manglet ikke på store sjanser i andre omgang heller, men det var først i kampens siste kvarter at målene kom. Først med nevnte Nikolaisen, før Mareno Johansen satte spikeren i kista med 3-0 på overtid.

VOLs liveoppdatering fra kampen kan du lese her.

– Jeg synes vi roter ganske mye i starten av kampen Vi sliter med å få til spillet. Morild ligger dypt og gjør det vanskelig. Da vi scorer første målet får vi mer grep på kampen og kan roe ned i stedet for å stresse, sier Nikolaisen.

Kan bli bedre

Den solide spissen fungerte tidvis som et angrep alene og kunne ha puttet både to og tre mål til. Med sterk fysikk og styrke i luftrommet, var han en stadig trussel mot Morild-forsvaret. Selv synes han at formen er bra om dagen, men mener at også han, i likhet med laget, har forbedringspotensial.

– Jeg har vært en del skadet, men føler at jeg er i brukbar form. Likevel kan jeg nok være enda mer på i kampene som kommer, sier han.

Vanskelig å møte Morild

Fornøyd er også Melbo-trener Thomas Rønning, i alle fall et godt stykke på vei.

– Det er aldri lett å møte Morild på deres hjemmebane. Vi styrer mesteparten av kampen, men jeg savnet litt trøkk, særlig i starten. Selv om vi vinner 3-0, kan alle se at vi har mer å gå på. Slike kamper er også et psykologisk spill. I starten av kampen var det litt dialog mellom spillerne som kritiserte hverandre, sier han.

Tøff høst

Torjus Nikolaisen er opptatt av at Melbo skal ta en kamp om gangen videre utover høsten.

– Vi ligger godt i rute nå med tanke på opprykk, men det blir tøft. Leknes ser også veldig sterke ut og har mange gode spillere, sier han.

Etter 16 spilte kamper leder Melbo serien med fire poeng på Lofoten. Hakk i hæl følger Leknes, som er a poeng med Lofoten, men med en kamp mindre spilt. Neste gang Melbo skal i aksjon, er hjemme mot Høken om to uker.

Morild skal også møte Høken i sin neste kamp, men den kampen går av stabelen om en uke. Lørdagens 0-3 tap mot Melbo, betyr at Morild nå ligger på 8.plass på tabellen med 18 poeng.