Etter et surt tap mot Kabelvåg sist helg, var det et revansjesugent Morild-lag som stilte til start på kunstgressbanen på Myre lørdag mot nok et lofotlag.

Rekordrask ledelse

Gjestene fra Ballstad fikk en tøff start. Det som trolig er årets raskeste mål kom like etter at dommeren blåste i gang oppgjøret, og var signert Morilds Martin Arne Reinholdtsen. Seks minutter senere sender Truls Knutsen hjemmelaget opp i tomålsledelse etter at Ballstads keeper bommer på ballen.

Ballstads eneste mål for dagen er det Morild som står for. En kommunikasjonssvikt i forsvaret gjør at Stian Lind setter ballen i eget mål 30 minutter ut i kampen.

Preben Meland sørger for 3-1 like før pause.

- Slurv og lite tempo

Et par minutter ut i andre omgang er Morild igjen på hugget, og Tor Espen Skutholm scorer. Mye rot og slurv setter imidlertid preg på resten av omgangen, og ingen av lagene spiller spesielt god fotball. Roy Poulsen får sin scoring 17 minutter ut i omgangen. Morild vinner til slutt 5-1.

Morild-trener Steve Edvardsen var langt fra fornøyd med prestasjonene laget leverte lørdag.

- Det vi leverer i dag er ikke noe god prestasjon, og vi er langt fra fornøyd. Vi slurver vanvittig mye i eget spill, og mangler tempo i det vi gjør. Men vi scorer fem mål, og er fornøyd med at vi tar tre poeng i dag, sier Edvardsen.