Etter å ha tatt tre poeng borte mot både Landsås og Hardhaus, var det lørdag omsider duket for Morilds første hjemmekamp for sesongen.

Motstander på kunstgressbanen i strålende solskinn var Grovfjord.

Fem mål i første omgang

Kampen startet friskt med sjanser begge veier, men det var gjestene som sto for de to første målene. Det andre riktignok et selvmål. Etter 1-1 tok Morild over spillemessig, og gikk umiddelbart opp i ledelsen etter en flott scoring av Roy Poulsen i det 20. minutt.

Bare to minutter senere legger Preben Meland Pedersen på til 3-1 for hjemmelaget.

Tempoet daler litt, og når Grovfjord får sjansen med et frispark fra omlag 20 meter, setter Eirik Myrvang ballen i krysset på nydelig vis. Lagene går til pause på stillinga 3-2.

Hattrick av Skutholm

Andre omgang ble en mer ujevn og rotete forestilling, men med Morild som det toneangivende laget. Martin Reinholdtsen var et stadig uromoment på høyre kant, og skapte mange store sjanser for hjemmelaget.

Men kampens prestasjon var det Morild-stopper Tor Espen Skutholm som sto for - med ekte hattrick - i løpet av knappe ni minutter.

Mot slutten av kampen slapp Morild seg litt nedpå, og Grovfjord fikk inn et siste trøstemål, og sørget for at kampen endte 6-3.

Morild tar sin tredje strake seier denne sesongen, og kniver i toppen av tabellen sammen med Lofoten og Ballstad, som også har full pott så langt.

MORILD - GROVFJORD:

0-1 Jonas Rasmussen (10. min)1-1 Selvmål Grovfjord (19. min)2-1 Roy Poulsen (20. min)3-1 Preben Meland Pedersen (22. min)3-2 Eirik Myrvang (31. min)4-2 Tor Espen Skutholm (61. min)5-2 Tor Espen Skutholm (63. min)6-2 Tor Espen Skutholm (70. min)6-3 Jonas Rasmussen (73. min)