Selv om Sortland var det beste laget, særlig i andre omgang, klarte ikke mannskapet til trener Espen Bakke Gusjås å sette inn det avgjørende målet. Hjemmelaget slo mange lange baller i første omgang, uten å komme til det helt store sjansene.

Burde hatt flere mål

Utover i andre omgang fikk Sortland til kontringsspillet og kom stadig til flere angrep. Med litt tur kunnet de ha puttet både to og tre mål til i kampen som altså endte 2-2.

Les VOLs liverapport fra kampen her

- Før pause blir det mye oppjaga spill. Målet vi slipper inn er for dårlig av oss. Vi har sjanse på sjanse i andre omgang og bør klare å score. Det er bittert at vi ikke får med oss tre poeng i dag. Dette var kampen der marginene gikk oss imot, sier Bakke Gusjås.

-Ikke godt å forstå

Mange i sortlandsleiren opplevde tapet som ekstra bittert etter at Mosjøens økte ledelsen til 2-1 etter en kontroversiell scoring.

- Det var ikke så godt å forstå hva som skjedde der. Dommeren lar Mosjøens-pilleren ta frisparket mens vår spiller prater med dommeren, og akkurat da scorer de. Jeg ønsker egentlig ikke å si så mye om situasjonen. Det var ikke årsaken til at vi ikke klarer å vinne kampen, understreker treneren.

- Men vi får ta med det positive i at vi tar med oss ett poeng, fortsetter han.

Nå håper Bakek Gusjås på at Sortland får en stabil treningsuke frem til neste kamp mot.

- Noen har vært syke, andre borte, slik at vi ikke har hatt fullt lag. Nå håper jeg vi  får en bedre treningshverdag frem til neste kamp, slår Espen Bakke Gusjås fast.

-Følte oss lurt

Sortlands forsvarsklippe, Markus Aasland, var heller ikke særlig tilfreds etter kampen.

- Det var en tung kamp. Vi får ikke til spillet vårt. Men så klarer vi å kjempe oss tilbake i andre omgang, sier han, og legger til at Mosjøen ikke var noe dårlig lag.

- Det er et godt lag, men jeg synes at vi var bedre, sier Aasland, som heller ikke synes egen innsats var all verden.

- Jeg spiller en middels kamp, men jeg scoret da i alle fall et mål, sier han.

Heller ikke Aasland har så mye til overs for Mosjøens 2-1 mål.

- Vi følte oss rett og slett lurt når dommeren godkjente det målet, sier han.

Neste kamp for Sortland går borte mot Brønnøysund fredag om en uke. Tabellen i 3. divisjon, avdeling 11, finner du her.

Trepoengsbørsen:

3 poeng: Tom Mezs

2 poeng: Marius Jørgensen

1 poeng: Karl Christian Bakkan Karlsen