Statoil har skiftet navn til Circle K. Talentprogrammet til bensinstasjonkjeden er et toårig studium i butikkledelse og skal utvikle fremtidige stasjonsdrivere til å en dag kunne gjøre nettopp dette – drive en egen stasjon.

22-årig avdelingsleder

Karoline Steiro hadde tidligere i høst sine første forelesninger, som én av ti i landet, skriver Cirkle K i en pressemelding.

– Målet mitt er å enten drive eller eie en stasjon. Det er dette jeg jobber med i dag, og det er dette jeg har lyst til å gjøre, sier 22-åringen.

Karoline er i dag avdelingsleder på Circle K Sortland, og nå ser hun frem til å utvikle seg videre i bransjen.

– Jeg har ingen utdanning fra før, så det var fantastisk gøy å bli tatt opp i talentprogrammet. Å jobbe som avdelingsleder er en utfordrende jobb, og jeg ser frem til å bli enda bedre på det jeg gjør, sier talentet.

Les også: – Ingen planer om ladestasjon

– Årets kull har imponert

Lene Foldvik er ansvarlig for talentprogrammet og skryter av Steiro og resten av årets kull.

– Dette er en gruppe talenter som har kommet sammen etter nøye utvelgelsesprosess. Allerede etter første samling så jeg hvor sammensveiset de hadde blitt, og hvordan de heier hverandre frem.

De ti talentene skal få opplæring i alt fra personaladministrasjon, stasjonsøkonomi til salgsledelse og vil være mye nærmere målet om å kunne drive en egen stasjons etter dette toårige studiet, ifølge bensinstasjonkjeden.

– Årets kull har imponert meg så langt. De er målrettet og dedikerte. Jeg gleder meg til å følge dem fremover, sier Foldvik.