– Gode forberedelser

Laget fra Sortland ankom hovedstaden og Ekebergsletta etter de beste forberedelser – først fem dagers treningsleir i Ungarn, deretter deltakelse i en turnering i svenske Piteå.

–  Der oppe gikk det ikke så bra. Derfor var det godt å komme hit og kunne bevise hvor gode vi egentlig er, sier han etter kampen i 1/8-delsfinalen. Dagen før vant de hele 13-0 i 1/32-delsfinalen mot Biri, men torsdag morgen ble det tøffere – da måtte det straffespark til for å beseire Drøbak/Frogn.

–  Vi har gjort gode forberedelser og har hatt et veldig fint opphold her i Oslo. Før turneringen har vi trent bra, og deretter fått ladet opp noen dager. Dessverre har vi vært litt uheldig og fått noen skader i de siste kampene, men sånn er det gjerne.

.

- Det har vært en tøff dag, sier Varg-kaptein Jørgen Lamark. Sittende utslitt på banen takker han sine overmenn for kampen, der Varg ble slått ut av Osterøy Foto: Henrik Aasbø

– Blir mer sosialt

–  Dere har bodd på skole?

–  Vi har bodd på Ulsrud videregående skole, og det har fungert veldig fint. Der får vi servert frokost, og vi har hatt det fint.

–  Jeg synes det er artig at vi kan bo så tett sammen, da blir det også mer sosialt mellom spillerne enn det for eksempel hadde blitt hvis vi hadde bodd på hotell, påpeker Jørgen Lamark.

– Drømmer om det helt store

–  Hva med det sportslige?

–  Målsetningen her i Norway Cup var egentlig bare å vinne gruppa og komme til A-sluttspillet. Men det er klart at når man vinner 13-0 i sluttspillet, da begynner man å drømme om å gjøre det helt store, smiler kapteinen tappert, kun få minutter etter å ha blitt slått ut, sier han.

–  Men Norway Cup er en fin arena for å få trening i å spille kamper mot gode motstandere. Kampene er jevnere og tøffere og nivået er høyere enn det vi opplever i vår hjemlige serie, derfor må man være mer fokusert og konsentrert hele tiden.

–  Men dette har vært en tøff dag, innrømmer han.

–  Så nå skal det blir godt med noen dagers ferie her i Oslo, smiler Jørgen Lamark.