Lagnavnene til de lokale futsallagene som deltok i helgas turnering, er noe utenom det vanlige:

Team Snapchat, FC Lynnedslaget, FC Avdanka og FC Jernkam er blant dem.

Seier til Avdanka og Nihao

Lagene spilte først gruppespill, så var det sluttspill og til slutt finaler, som ble spilt lørdag ettermiddag.

På kvinnesida møttes FC Nihao og Team Snapchat til dyst. Der gikk Nihao seirende ut, etter resultatet 1-0. Samme resultat ble det i herrenes finale:

FC Sasse og FC Avdanka spilte om seieren, og de Avdanka var altså dem som vant til slutt.

Totalt ble det spilt 40 kamper i løpet av turneringa, som begynte på fredag. Så det har vært en hektisk helg for spillerne.

Liv Soiveig Miklegaard er fotball- og futsalspiller. Foto: Geir Bjørn Nilsen

Toppscorere

Toppscorerne ble henholdsvis Sander Endresen fra Ballatasaray med 8 mål på herresida, og Hanne Kaspersen på vinnerlaget FC Nihao på damelaget, med ni mål.

På vinnerlaget på herresida, er Isak Freyr Svendsen, Torbjørn Miklegaard og Trym Mauno toppscorerne, med 5 nettnoteringer hver.

Gjennomsnittsalderen var på drøyt 20 år, men flere av spillerne var yngre, og enkelte feira bursdagen sin under turneringa - Johannes Magnussen (FC Jernkam) fyllte 21 år lørdag, mens to spillere ble myndige: Morgan Eliassen og Mareno Johansen, begge på laget Blue Hawaii.