Det var faktisk bare Rosenborg som fikk flere stemmer enn AIL da Dagbladet kåret «Klubbeni mitt hjerte» i fjor høst gjennom nettstemmer. AIL har tidligere knivet om seieren med erkerivalen Høken og tapt på målstreken, men denne gangen var det AILs tur til å slippe jubelen løs.

I dag ankom representanter for sponsorene Dagbladet og Nordea for å overrekke gavesjekken på 50.000 kroner. Tidspunktet klaffet med trening for en rekke av de aldersbestemte lagene i AIL, og klubbledelsen fyrte opp både grill og kaffetrakter på klubbhuset.

- Pengene er øremerket innkjøp av utstyr, og vi har i år komplettert draktsett og kjøpt inn flere fotballer. Så det er ingen problem å få brukt opp pengene, slår Tom Stenvoll i AIL fast.

- Vi hadde nok kommet til å kjøpt inn utstyret uansett, men det var jo mye lettere å gjøre innkjøpet når vi visste at det lå en sjekk og ventet på oss, sier Stenvoll.

I tillegg til sosialt samvær på klubbhuset kunne representantene for sponsorene glede seg over en skikkelig opplevelsespakke fra AILs side, med RIB-tur i fabelaktig høstvær.

- Det er andre år på rad at vi her på Andenes. Det er fantastisk å komme hit igjen, og se samholdet i klubben, sa Jannicke Sand Aspen.

– Det er fjerde året vi er i Andøy, og møtene vi har med klubbene her har vært noen av de fineste vi har hatt i Norge, sa Esten O. Sæther.

– Kluben i mitt hjerte har vært med på å samle klubben vår, sa Tom Stenvoll i Andenes IL.

Det blir for øvrig et helt nytt opplegg for Klubben i mitt hjerte når det utpå høsten er klart for en ny runde.