- Kjære godtfolk! Tusen millioner takk for at dere har stemt på meg, for all støtte og for alle hyggelige meldinger fra dere, skriver Anniken på Facebook.

Anniken vil gi noe tilbake, og har dermed spilt inn ei låt av Steve Nicks, som heter "After the glitter fades".

- Som en liten takk for deres støtte, skriver hun, og synger:

Well I never thought I'd make itHere in HollywoodI never thought I'd everWant to stayWhat I seem to touch these daysHas turned to goldWhat I seem to wantWell you know I'll find a way

- Den beskriver ganske godt min tid i Idol og håpet om at dette gir muligheten til å kunne jobbe videre med min lidenskap, musikken, skriver Anniken i Facebook-innlegget.

For me... it's the only lifeThat I've ever knownAnd love is only oneFine star awayEven though the livingIs sometimes laced with liesIt's alrightThe feeling remainsEven after the glitter fades

Hun syns det var kjipt å ryke ut av Idol sist fredag, men ser på det som en seier i seg selv å komme på fjerdeplass i sangkonkurransen.

- Den største seieren for meg er å vite at dere har heiet på meg, hatt trua på meg og stemt meg videre fredag etter fredag, skriver Anniken og takker spesielt venninna Marlen, som meldte henne på konkurransen.