- Endelig er lista komplett, erklærer Johnny Karlsen i DNB. Programmet han kunne presentere tirsdag ettermiddag spenner over et bredt musikalsk spekter, alt fra elektro-pop til Youtube-hits og hip-hop.

- Dette er den beste samlingen artister vi har hatt i Vesterålen noen sinne, og alle på samme tidspunkt, forteller Karlsen og fortsetter:

- Uten å være pessimistisk, så tror jeg det vil bli lang tid til noen kan presentere noe som kan måle seg med dette.

Youtube-sensasjon fra Stavanger

Anders Nilsen fra Stavanger ble en Youtube-sensasjon over natten, da han slapp låten "Salsa Tequila" på nettstedet. Låten var egentlig ment som en spøk i hans nærmeste vennekrets, men utviklet seg til å bli langt mer. Videoen har i skrivende stund 1,7 millioner visninger, og innehar førsteplassen på ituneslisten i Nederland.

Se videoen her!

Norske EDM-giganter

Guttene i Lemaitre fra Oslo har nylig fått platekontrakt i USA og gjør seg klare for å ta over verden.

Når de ankommer til Sortland 30. juli, kommer de akkurat hjem etter å ha spilt 10 forskjellige konserter i de største byene i USA. Guttene lager musikk som er inspirert av fransk indie og elektronisk popmusikk, og har hatt flere hits med låter som "Cut to black" og "Time to realize".

Se deres musikkvideo til "Cut to black" her.

En av Michael Jacksons nærmeste venner

Den tredje artisten som ble sluppet var Omer Bhatti og hans Juice Crew, kjent fra Norske talenter. Omer Bhatti er kjent for hans ferdigheter som danser og artist, i tillegg til det nære forholdet han hadde til kongen av popmusikk, den avdøde Michael Jackson.

Du kan høre låten hans "Love you in the morning" her.

Eliassen/Kråkesølv-hybrid

I tillegg kommer også lofotingen Sondre Justad til arrangementet. Han har i løpet av det siste året fått platekontrakt i plateselskapet Petroleum Records, og beskrives som en av de friskeste nye artistene Nordland har å by på. Musikken beskrives som å ligge et sted i grensen mellom Sirkus Eliassen og Kråkesølv.

Bussrutene vil annonseres straks

I tillegg til artistene, kunne Karlsen også avsløre at bussrutene for arrangementet er tilnærmet klare.

- Det vil bli satt opp busser fra alle kanter av Vesterålen, og også fra de største tettstedene i Lofoten, Ofoten og Sør-Troms, sier Karlsen til VOL.

Den komplette artistlisten ser slik ut:

68 grader nordDonkeyboyGabrielleKatastrofe/Staysman & LazzKråkesølvMarion RavnSandra LyngSivert HøyemSondre JustadSvalOmer Bhatti & Juice CrewAnders NilsenLemaitre