Vesterålen Futsal tapte et tett oppgjør mot KFUM.

Vi publiserer snart hele kampen i opptak. I mellomtiden kan du lese vårt tekstreferat.

Tekstreferat

1. omgang

Kjempestart for Vesterålen Futsal. Vebjørn Grunnvoll dundrer inn et frispark fra 14-15 meter etter ett minutt. 1-0.

Tre minutter: KFUM utligner ved Kristian Grande. 1-1.

Vebjørn Grunnvoll har startet kampen meget godt. Han gjør solid arbeid både offensivt og defensivt. Snart halvspilt omgang.

Litt under fire minutter igjen av første omgang. Vesterålen har hatt en god periode der pasningsspillet har vært solid. KFUM kommer på en kjapp kontring og en god tversoverpasning treffer Kristian Grande. Han setter inn sitt andre for dagen. 1-2 til KFUM.

2. omgang

Kampen er i gang.

Karl-Christian Karlsen utlikner til 2-2 da det gjenstår 16 minutter av kampen.

11 minutter igjen av kampen, og Vesterålen Futsal tar føringen. Mathias Dahl Abelsen fyrer av et solid skudd langs gulvet. 3-2.

Mathias Dahl Abelsen hadde en praktskåring mot KFUM. Han Sendte Vesterålen opp i føringen. Foto: Geir Bjørn Nilsen

Drøyt fire minutter igjen av kampen, og KFUM utlikner ved Morten Wermåker. Angrepet ble skapt via kanten, og en veldig god enkeltmannsprestasjon. 3-3.

Drøyt to minutter igjen av kampen: KFUM går opp i ledelsen ved Kristian Grande etter godt angrepsspill. 3-4.

Vesterålen tar ut keeper og spiller med fem utespillere.

Kampen ebber ut, det ble tap for Vesterålen.