SLUTT: 1-1, og det er et resultat begge lag kan si seg mer eller mindre fornøyd med.

MILs spillerbørs:

Johannes Magnussen 3Yngve Grøm Steinum 2Adrian Pedersen 1

Melbo gjorde en strålende sesong i fjor, og endte til slutt på fjerdeplass. Mjølner er rykket ned fra andredivisjon, og ble før sesongstart regnet blant seriefavorittene.

Både bortelaget og hjemmelaget har imidlertid hatt en blandet sesongstart. Begge to står med et tap og en seier. Mjølner har vunnet mot Sandnessjøen, som Melbo har tapt for. MIL rettet imidlertid opp mye av inntrykket hjemme mot Stålkameratene sist helg, mens Mjølner mistet tre viktige poeng i seriestarten borte mot serieleder Sortland.

90: Rønning i duell med Mjølners keeper. Igjen er han nær skåring.

88: Indirekte frispark til Mjølner. MIL blokkerer skuddet fra 15 meter.

88: Gult kort til MILs keeper Martin Brun, som kaster bort ballen etter frispark mot seg. Dommeren blåser fordi keeper holder ballen for lenge.

81: Mjølners Anders Amundsen får gult kort.

80: Igjen er Rønning nær skåring. Denne gangen fra rundt straffefeltet. Torjus Nilsen Nikolaisen med et strålende innlegg.

78: Gult kort til Jesper Schmiel fra Mjølner.

77: MILs Rønning bruker få minutter på å markere seg. Fra 18 meter fyrer han et skudd rett over mål.

73: MIL gjør et bytte. Inn kommer Thomas Rønning for Bendik Rasmussen.

66: Der får Adrian Pedersen en gyllen mulighet til å skåre mål. Han skyter via et mjølnerbein, og ballen går så vidt over mål.

65: Begge lagene spiller midt på banen, de klarer ikke å skape noe. Det er mange dueller på midten.

55: Mjølner vil være med på leken, og flytter spillet opp på banen, foreløpig uten å skape sjanser.

52: Adrian Pedersen er svært nært å gjøre det stort for hjemmelaget, men får ikke ballen i mål. MIL har grepet i starten av andre omgang.

50: Torjus Nilsen Nikolaisen får unødvendig gult kort for å sparke bort ballen etter frispark.

PAUSE: Oppsummert: MIL hadde en grei start på kampen, men mistet initiativet fullstendig midtveis. Mjølner fikk en fortjent ledelse. MIL fikk en skåring ut av nesten ingenting, og det ga trua tilbake. Siste halvdel av omgangen var jevnspilt. Uavgjort er nok så langt noe Melbo bør være mest fornøyd med.

44: Mjølners  Børge Henriksen er alene gjennom med Martin Brun, som berger skuddet for MILs del.

42:MIL blottlegger seg tidvis bakover. Mjølner spiller seg gjennom ved et par anledninger, men reddes av viktig inngripen, eller offsidefelle som fungerer. MIL lar Mjølner få lov til å slå farlig opp.

37: Torjus Nilsen Nikolaisen er centimetere fra å sørge for ledelse til MIL. Han header et frispark rett utenfor mål.

Målet har gitt Melbo trua igjen. Nå økes innsatsen, og det virker. Melbo spiller seg inn i kampen igjen.

32: MÅÅÅÅL: Etter å ha nedskrevet Melbo får vi som fortjent. Torjus Nilsen Nikolaisen curler inn 1-1, men det er på dette tidspunkt i kampen ikke helt fortjent.

32: Etter en fin første halvdel av første omgang sliter hjemmelaget Melbo nå. Spillet henger ikke sammen, og Mjølners ledelse er helt fortjent. Det er imidlertid Melbo som ofte står bak den nest siste pasningen for narviklaget. Feilene som gjøres er mange.

26: Mjølners Ulrik Johannessen får gult kort.

MÅÅÅÅL: 19: Jonathan Erik Framvik setter innn 0-1 for Mjølner etter forsvarstabbe hos hjemmelaget.

18:  Torjus Nilsen Nikolaisen sender avgårde et skudd som viser hvorfor han skårer mange mål. Skuddet stryker stanga.

15: Ruben Tollefsen på MIL har fått gult kort.

13: Det er så langt knapt med sjanser å registrere. Erlend Robertsen har fått et gult kort.

05: Lagene føler hverandre på tennene. Overraskelsen på startoppstillingen til MIL er unge Bendik Rasmussen. Han er litt preget av startnervner, men ellers foregår spillet så langt mest på Mjølners banehalvdel.

00: Da har dommeren blåst til start, og lagene går på banen.

Dommer: Petter Minge, Santor, IL Assistentdommer 1: Knut Børre Walquist, Landsås, FK Assistentdommer 2: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL