Kampen er slutt. MIL taper på hjemmebane. Nå skal det bli tøft å sikre plassen.

88 min. Magnussen ut og Dahl Christensen inn for hjemmelaget.

88 min. Måååål. 1-2 Emil Pettersen. Der kommer det som kan være med å sende MIL ned. Header inn en retur.

84 min. Dette her kan være særs avgjørende for sesongen. MIL presser på nå for seier. Klarer de å få den avgjørende scoringen?

80 min. MÅÅÅÅL. 1-1 Adrian Pedersen. Innlegg fra siden heades inn fra Adrian Pedersen. NÅ blir det spennende de siste minuttene!

79 min. Spillerbytte. Grøm Steinum ut og inn komer Haider El-Kharasany. Burchardt har også kommet inn for Ruben Tollefsen.

78 min. Drama! Adrian Pedersen feid over ende. Straffespark til MIL som keeper redder.

76 min. Gult kort til Ruben Tollefsen.

74 min. 2. omgang har vært mye lik den første. En kunne kanskje forvente at hjemmelaget ga mer i en kamp som betyr så mye. Fauske/Sprint er gode bakover og det skal bli tøft for MIL å snu dette det siste kvarteret.

69 min. Rønning inn for Moss på hjemmelaget. Klarer treneren selv å få med gutta på en sluttspurt?

67 min. MÅL 0-1.  Marius Sltebak Fredriksen. Ballen slått fra venstre kant. Heades i mål. Dermed er det verste skjedd. MIL har et fjell å klatre her nå.

61 min. Spillerbytte. Reinholdsen ut og Robertsen inn. Kanskje sistnevnte kan sette fart i hjemmelaget?

60 min. Særdeles lite som skjer i høstmørket på Havfisk stadion.

50 min. 2. omgang i mye det samme sporet. MIL har ballen mest, men makter ikke skape de store sjansene.

2. omgang er igang. Klarer MIL å få ballen i nota denne omgangen tro?

Pause på stillingen 0-0 MIL har vært best på høyresida, men ikke på venstresida. Hovedinntrykket er at det er lite sjandser til begge lag. Vi kommer tilbake med 2. omgang så snart den sparkes igang.

43 min. Det nærmer seg pause og det står fortsatt 0-0. MIL har vært best. Men har ikke klart å skape de helt store sjansene.

36 min: Der kom sjansen! Etter en corner klarer MIL å holde ballen i feltet. Ballen ender hos Reinholdtsen som skyter over. Endelig begynner det å skje noe, men nesten skyter ingen mann av hesten, som Napoleon sa.

33 min. Uvanlig sjansefattig til å være på Melbo. Ingen av lagene klarer å spille seg til de store sjansene. Dette er noe så uvanlig som en helt åpen fotballkamp.

28 min. MIL bærer kanskje litt preg av at det er sent på sesongen og at det er mye som står på spill hver eneste kamp nå. Fortsatt er det ingen som har maktet å få ballen i nota. MIL har vært best, men bortelaget har vist at de også kan knabbe med seg alle poengene fra Havfiske stadion i kveld.

22 min: Stor Sprint-sjanse- Frispark inne foran mål. Tett foran mål heades det godt, men Brun slår til corner. Den ender i ingenting.

16 min. Dette er en kamp som betyr mye for begge lag. Begge står på 27 poeng med tre matcher igjen å spille og er begge under streken. MIL kan med seier komme opp på like mange poeng som Mjølner som akkurat nå innehar den viktige fjerdeplassen som sikrer ny kontrakt i 3. divisjon neste sesong.

13 min. Halvsjanse til MIL. Kristoffer Moss skyter over fra 13 meter.

10 min. Stillingskrig uten de store sjansene de første ti minuttene. Fauske/Sprint prøver å være aggressiv når MIL har ballen, men har bare lyktes innsalgsvis med dette. Det meste av spillet foregår på Fauske/Sprint sin halvdel.

3 min. Ny stor sjanse for Adrian Pedersen. Einar Pettersen kommer rundt på kant og legger inn. Adrian Pedersen snapper opp en retur og skyter over.

1 min. Langt kast fra Johannes Magnussen finner Torjus Nikolaisen. Han header ned til Adrian Pedersen, som skyter svakt like utenfor.

0 min. Kampen er igang

0 min. Lagene kommer på banen på Havfisk stadion.

0 min. Hei og velkommen til denne LIVE-dekningen av Melbo IL mot Fauske/Sprint her på VOL. Geir-Bjørn Nilsen er på plass på Havfisk Stadion og vil oppdatere dere på ståa i kveldens kamp. Vi ønsker begge lag lykke til.