Etter en særdeles god debut i eliteserien i futsal forrige sesong, er laget igang igjen i dag mot Vegakameratene i sesongpremieren som ble spilt i Sandefjord.

Vesterålen Futsal spiller to kamper i helga, mot Vegakameratene lørdag og mot Krohnsminde på søndag.

I lørdagens kamp så det lenge lyst ut. Adrian Pedersen sendte laget i ledelsen i første omgang og Vesterålen så gode ut i en lang periode.

Etter 14 minutters spill reduserte først Vegakameratene før de to minutter senere økte til 2-1. Resultatet sto seg til pause.

- Den andre sesongen er ofte ekstra tøff Vesterålen futsal stiller med redusert tropp foran sesongåpningen nå til helgen, men har ikke tenkt å gi seg uten kamp. Raknet

Vesterålen Futsal ødela så kampen med sejs forferdelige minutter i starten av andre omgang. Vegakameratene scorte nemlig tre ganger før Vesterålen fikk summet seg slik at stillingen var 1-5.

Jonathan Barlow utlignet så etter 31 minutters spill. Da tok Vesterålen ut keeperen sin og spilte med en ekstra utespiller. Etter dette dominerte Vesterålen stort.

Åpent mål

Vegakameratene maktet imidlertid å score det som nok var det avgjørende målet i tomt bur til 2-6 etter 33 minutter. Vesterålen presset på og reduserte først til 3-6 gjennom Adrian Pedersen og så til 4-6 tre minutter før full tid. Vesterålen hadde både stolpeskudd og store sjanser til ytterligere reduseringer, men maktet ikke å få ballen i mål. Dermed ble det et forsmedelig tap for vesterålslaget.

Vesterålen-Vegakameratene 4-6(1-2)

40 min. Kampen er slutt og Vesterålen tapte til slutt knepent 4-6. Tendensen med mange mål fremover og bakover fra i fjor holder seg også i år. Mye godt å ta med seg fra denne kampen, men de ti første minuttene i andre omgang ødela. Ny kamp for laget på søndag mot Khronsminde klokken 12.00.

39 min. Kampen er i gang igjen.

39 min. Vesterålen tar timeout.

39 min. Nå begynner tida å ebbe ut, men Vesterålen skal være fornøyd med sine siste ti minutter.

38 min. Stolpeskudd fra Pedersen!

38 min. NÆRE på for Vesterålen, men keeper redder mesterlig.

37 min. MÅL!! 4-6 Eivind Korsika. Der sitter den. Flott forarbeid av Adrian Pedersen. Med tre minutter igjen å spiller er det håp i hengende snøre!

35 min. Vesterålen er gode nå. Spiller med en mer på banen nå som keeper er ute.

34 min. STOR sjanse til Vesterålen for nok ei redusering, men bommer på nærmest blankt mål.

34 min. MÅL!! 3-6 Adrian Pedersen. Flott forspill av Vibe før Adrian Pedersen setter ballen i mål.

33 min. MÅL! 2-6 Klausen. Klausen kommer inn og setter ballen i tomt bur. Nå er det nok definitivt kjørt med sju minutter igjen å spille.

32 min. Vesterålen har tatt ut keeper og satt inn en ekstra utespiller.

32 min. Frispark til Barlow. Skuddet går like utenfor. Vesterålen mere med nå. En redusering til nå så er det match igjen.

31 min. MÅL!!! 2-5 Barlow. Jonathan Barlow klemmer til fra 14 meter og ballen går i mål!

31 min. Stor sjanse til Vesterålen. Først skudd fra tre meter, så heading. Keeper Flatabø redder mesterlig begge ganger.

26 min. MÅL! 1-5 Marius Sandvik. Nok ei kontring som ender i mål. Nå er nok kampen etter alle solemerker kjørt.

24 min. Frispark til Vesterålen. Det går i muren og til innspark.

24 min. Vesterålen er blitt nådeløst straffet mot Vegakameratene. Vesterålen er fullt på høyde spillmessig, men makter ikke skape det alt for store fremover.

24 min. MÅL! 1-4 Ellefsen. Et godt Vega-angrep ender med nok en scoring.

23 min. Stor sjanse til Vegakameratene. Skudd i stolpen.

21 min. Mål! 1-3 Voktor. Keeper på bærtur og Voktor kan sette ballen i åpent mål. Nå blir det tungt for Vesterålen.

20. 2. omgang er igang.

Pause på stillingen 1-2 til Vegakameratene. Vi er tilbake med 2. omgang om et kvarter.

18 min. Begge lag med fem frispark hver. Det neste vil resultere i et straffespark.

18 min. Salamonsen hamrer løs fra 14 meter, over.

18 min. Etter målet har Vegakameratene tatt over.

16 min. MÅL 1-2 Erik Hov. Hov kommer fremover og banker til. Skuddet går via stolpen og i mål.

15 min. Skudd fra Pedersen, reddes av keeper. Vesterålen dominerer i denne perioden av matchen.

15 min. Frisparket går rett i enmannsmuren. Corner.

15 min. Frispark i farlig posisjon for Vesterålen. Gult kort til en Vega-spiller.

14 min. MÅL. 1-1 Asgeir Salamonsen. Skudd til styring for Vegakameratene og keeper er sjanseløs.

14 min. Voktor kommer gjennom for Vegakameratene med stor fart. Skuddet reddes av keeper. Samme skjer igjen like etter. Voktor er kjapp og Vesterålen sliter med farta hans nå som de ikke kan lage frispark uten å få straffe imot.

13 min. Vesterålen har lagd fem frispark. Ett til og det er straffe til Vegakameratene.

13 min. Timeout.

13 min. Vesterålen er best nå, men Vegakameratene er farlige på kontra.

13 min. Barlow med frispark, i muren og returen ryddes opp i.

13 min. Lange bytter for Vesterålen. Jonathan Barlow har naturligvis fått mye spilletid.

13 min. Skudd fra Vegakameratene, men keeper rydder opp.

13 min. For de som lurer på tid, så er det 20 minutters omganger, men klokken stoppes hver gang det er stopp i spillet.

12 min. Kampen er i gang igjen.

12 min. Vesterålen tar timeout.

10 min. MÅÅÅÅÅÅL. 1-0 Adrian Pedersen. Scoring til Vesterålen! kommer opp i banen og smeller til fra distanse.

10 min. Vesterålen mer med nå. Har fått litt mer skudd og mer spill nå.

7 min. Vesterålen lager mye frispark. Oppe i tre nå så langt. Seks frispark i én omgang vil føre til straffe til Vegakameratene. Om de når så mange frispark vil de også få straffe imot seg på hvert eneste forseelse etter dette. Dette nullstilles ved pause.

5 min. Skudd fra Vesterålen, men keeper reder godt. Hjørnespark til Vesterålen. Det ender i ingenting.

5 min. Vegakamerateen best sp kangt. Vesterålen har fått til lite.

3 min. Vegakameratene får frispark etter en ulovlig sperre. fra Vesterålen. Frisparket går via en Vega-spiller og inn til keeper.

1 min. Stillingskrig i børjan her. Spørsmålet er om Vesterålen makter å følge opp fjorårsesongen. I fjor tok de bronse.

0 min. Kampen er igang i Sandefjord.