GENERASJONSKLØFT: Thomas Rønning og Asghar Husseini. I denne kampen var det "gamlefar" som stakk av med seieren. (Foto: Knut Ivar Aarstein)

GENERASJONSKLØFT: Thomas Rønning og Asghar Husseini. I denne kampen var det "gamlefar" som stakk av med seieren. Foto: Knut Ivar Aarstein

Trollfjord hadde et sterkt lag og gikk helt til topps.

Trollfjord hadde et sterkt lag og gikk helt til topps.

1 / 2

Artig fotball

I dag møtes amatører og "proffer" til artig fotballturnering på Melbu.

Det er blitt en standhaftig tradisjon med romjulsfotball i Vesterålshallen i Hadsel. Da VOL var innom fikk med oss et par oppgjør. Påmeldte lag er MIL-oldboys, Bankplassen, Havblikk, Fc saltstøtte, World Xi, Trollfjord, Vikings, Scartkabel og Underdogs fc.

Blant lagene vi merket oss var Trollfjord, med spillere som Thomas Rønning, Johnny Stikholmen, Geir Ove Johnsen, Bjørn Magne Dreyer og Øivind Risjord på banen. Selv om det på enkelte av de andre lagene var noen kjente fotballnavn, skal det trolig litt til om ikke Trollfjord stikker av med seieren når status gjøres opp ut på ettermiddagen.

Og vant gjorde Trollfjord sitt lag til slutt. Etter 2-2 til full tid i finalen mot Scartkabel, trakk Trollfjord det lengste strået og vant på straffer.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå: