Sortland – Lillestrøm 2

Lillestrøm møter Sortland i Blåbyhallen lørdag 12. august.

Trener, Steve Edvardsen, er spent på hva det er slags lag som tropper opp i Blåbyhallen.

– Sist gang vi spilte mot Lillestrøm hadde de med seg noen A-lagsspillere, men denne gang har A-laget selv kamp mot Strømsgodset på søndag. Så vi aner ikke hvilket lag vi kommer til å møte, sier Edvardsen til VOL.

Sist kamp mellom Sortland og Lillestrøm ble spilt i starten av mai i år og endte 1-1. Edvardsen sier at de fort kunne tatt hjem tre poeng.

– Sist kamp gikk greit. Det var da vi fikk kjenne litt på tempoet i divisjonen. Da møtte vi et ganske sterkt lag. Men det er som sagt vanskelig å si hva som møter oss. Så det er bare å brette opp ermene.

Edvardsen oppfordrer folk til å komme i Blåbyhallen lørdag for å heie på guttene.

Skånland – Melbo

Skånland møter Melbo på Skånland kunstgress lørdag 12. august.

Spillende trener for Melbo, Thomas Rønning, tror det blir en tøff kamp.

– I sist møte vant vi, men det var en jevn kamp. Vi må peise på med det vi har. Steminga i laget var litt laber etter siste kamp, men vi er ferdige med den nå, og er klare for å kjempe på lørdag.

Ballstad – Morild

Morild møter Ballstad på Ballstad kunstgress lørdag 12.august.

Morild-trener Jarle Ragnar Meløy forteller at det er god stemning i laget før helgas kamp.

– Vi satte som mål før ferien å trene mest mulig i sommer, og det har vi klart. Vi har også fått flere spiller tilbake fra skade og det styrker laget. Dette gjør at stemninga i laget blir mye bedre. Sist kamp mot Ballstad tapte vi 1-2, og det blir gjerne tøffe kamper når vi møter dem.Derfor er vi kjempeklar og tent før helga, sier Meløy.