Lørdag slo Sortland IL et redusert Mjølner 3-1 i Blåbyhallen. Treneren mener seieren viser hva laget er gode for og gir inspirasjon foran neste sesong.

–  Det er kjempeviktig. Det gir oss energi foran siste seriekamp på bortebane og det gir oss en god følelse foran neste sesong. Vi ønsker å ta tredjeplassen og vi ønsker det ved å klare det selv uten å være avhengig av andre.

Etter en jevn førsteomgang som endte 0-0, eksploderte det i andre omgang. Arild Stoltz sendte SIL i ledelsen etter 52 minutter før et fantastisk langskudd fra Mjølner-kaptein Tobias Fjellbakk førte til balanse i regnskapet.

Mjølner-gleden var kortvarig, for minuttet senere sendt Stoltz SIL opp i ny ledelse.

Etter 70 minutter var det igjen duket for SIL-scoring da Bakkan Karlsen satte sin straffe etter at en god Adrian Ibrahim Øyan ble tatt i feltet.