Med seier i dagens kamp mot Harstad B, ville Melbo gå forbi Morild og rett inn på en foreløpig førsteplass i serien. Harstad B følger like bak på tabellen, med 29 poeng, mot Melbos 37. Etter en jevnspilt og sjansefattig førsteomgang, fikk Melbo en drømmestart på andre halvdel av kampen. Adrian Pedersen skåret to mål på to minutter, og drepte på mange måter kampen. Det første målet kom på et langskudd via et harstadbein, mens det andre målet kom like etterpå på et straffespark. De to målene satte virkelig fart på Adrian, som dominerte stort i perioder av andre omgang.

Inntil da var det Ruben Tollefsen som imponerte mest. - Jeg vet ikke om jeg har spilt en bedre offensiv kamp for Melbo tidligere, sa Tollefsen.

Les mer om kampen og om fjerdedivisjonsfotballen i lørdagens utgave av Vesteraalens Avis.

FØRSTE OMGANG

10 min: 0-0. Stillingskrig, ingen sjanser

26 min: Melbo har mest ball, men klarer ikke bryte gjennom et godt organisert HIL

31 min: Gult kort til Melbos Geir Ove Johnsen

35 min: Haider Al-Kharasany header i stolpen for Melbo

35 min: Gult kort til HILs Michael Mikalsen

PAUSE

Første omgang er ferdig. MIL har hatt et lite overtak, men det har vært svært få sjanser. HIL B har ikke hatt noen sjanser i første omgang.

ANDRE OMGANG

49 min: MÅL! Adrian Pedersen scoret kampens første mål. MIL leder nå 1-0 over HIL

50 min: MÅL! Adrian Pedersen scoret på straffe. En fantastisk lettet Adrian, som har slitt litt med å score i det siste

58 min: HIL B melder seg på, med storsjanse. Lagets første

65 min: Nils Arne Stikkholmen inn for Thomas Rønning på MIL

73 min: Rødt kort til MILs Geir Ove Johnsen

KAMPEN ER OVER. Adrian Pedersen var banens beste, og det var en stor kamp av Ruben Tollefsen også.