I helgen er det duket for Hulløycupen i Bodø Spektrum, der totalt 45 lag er påmeldt. Turneringen arrangeres i år for femte gang.

Om FC Sortland, som består av spillerne Elias Solheim, Thomas Aloyseous, Markus Aasland, Mathias Dahl Abelsen, Marius Jørgensen, Ulrik Reinaldo Berglann, Jonathan Barlow, Tobias Nygård Vibe og Anders Jørgensen, med lagleder Julian Aloyseous, skriver arrangøren følgende:

«Fjorårsvinner og storfavoritt. Meget godt lag som spiller hurtig futsal med masse fart og ferdigheter. Har kun tapt mot El-Proffen siste 3 år og det vil ta noe spesielt å stoppe dem i år også. Er ubeseiret i gruppespillet og vinner ofte stort. Jonathan Barlow og Tobias Vibe er nøkkelspillere. Mathias Dahl Abelsen som spiller i Alta ble årets talent i fjor. 2 år på rad?».

Laget er en smått uhøytidelig konstellasjon som deltar på små og store turneringer, men også har spilt i den offisielle futsal-vinterserien.

Laget spiller sin første kamp mot kompislaget Lokomotiv Vodka fra Bodø, klokken 21:20 fredag kveld. Lørdag følger resten av gruppespillet, mot LiggeUnderLaget, Hulløy 2, Kråkegull SK og Hengeball FC.