Sortland tar med seg en fin dose selvtillitt etter å ha slått Medkila i dag. Harstadværingene forbereder seg på andredivisjonsspill til våren, og er nok ikke like fornøyde med å ha tapt med to mål.

SLUTT! Sortland - Medkila 3-1

90 min: Medkila farlig frampå nå, men ballen går utenfor mål.

88 min: Sortland gjør hele tre bytter nå to minutter før slutt.

87 min: Mye spill på midten nå. Sortland virker godt fornøyde. Medkila har nok gitt opp.

83 min: Flere skudd mot Sortlands målvakt nå. Samtlige midt på keeper.

83 min: Sortlands Ervin Korcika signaliserer at han vil byttes ut.

82 min: Stian Fredriksen kommer alene med keeper. Flott redning av Medkilas Adrian Mikkelsen.

80 min: Tomålsscorer Torjus Nicolaisen pådrar seg gult kort før han blir byttet ut.

79 min: Corner til Sortland. Dahl Abelsen tar den. Fint legg, men ender i ingenting.

76 min: Frispark til Sortland fra 35 meter midt foran mål. Ballen sendes ut på venstrekanten og ned i feltet. Ender med utspill fra keeper.

75 min: Corner til Medkila. Et sortlandhode er sist på den og sender ut til ny corner. Denne gang fra Medkilas venstreside. Denne ender også uten resultat.

71 min: Frispark til Sortland i farlig posisjon. Mathias Dahl Abelsen får bra treff fra 25 meter. Ballen stryker halvmeteren over tverrliggeren og til side for mål.

67 min: Det er gjort flere bytter i kampen. Disse er ikke registrert i presseboksen.

67 min: Bytte Sortland. Ut hinker Steffen Nilsen. Inn kommer Stein Magne Pedersen.

63 min: Medkila trykker litt på, men ballen ender ufarlig utenfor mål.

60 min: Mål! 3-1. For et mål av Stian Fredriksen. Lobber ballen opp, dytter den videre på hodet over keeper og nikker den i nettet. Nå må Medkila svare.

50 min: Mål! 2-1. Medkilas Jørgen Iversen setter ballen imål etter mye rot i Sortlands 16-meter.

46 min: Vi er i gang

45 min: Pause. Stillingen er 2-0 til Sortland.

38 min: 2-0! Torjus Nicolaisen setter sin andre for dagen. Stian Fredriksen var nær ved å sette ballen bak en utrusende Medkila-keeper. I tumultene endte ballen hos Nicolaisen som iskaldt satte den i mål.

35 min: Noe pent spill av Medkila for øyeblikket. Klarer laget å tråkle seg helt inn i nota?

33 min: Medkila har holdt trykket oppe, men nå er Sortland frampå med en corner. Steffen Nilsen header den ufarlig utenfor.

27 min: Sortlands Stian Fredriksen er på gjennomløp og møter en utrusende Medkila-keeper. Sisteskansen Adrian Mikkelsen går seirende ut av duellen med en benparade.

25 min: MÅL! 1-0. Torjus Nicolaisen smeller ballen i nota fra kort hold. Sortland i føringen!

21 min: Spillet har bølget de første 20 minuttene. Medkila har hatt de største sjansene og etablert et lite grep om kampen. Sortland har imidlertid vært farlig frampå vet et par anledninger.

19 min. Gigasjanse til Medkila. Jonas Ramstad skal bare sette ballen i nettet, men blir forhindret av sortlandkeeperen.

13 min: Corneren ender resultatløs for Medkila. Laget holder på ballen i Sortlands 16-meter, men ballen klareres.

12 min: Nok en stor sjanse for Medkila. Sortlands sisteskanse må ut i full strekk. Pen redning. Ender i corner.

11 min: Farlig skudd fra Medkila. Ballen går ut et par meter fra keepers venstre stolpe.

4 min: Sortland holder presset oppe og låser av Medkila. Mange innkast nå.

2 min: Sortland ruller opp et angrep som ender i corner fra venstre. Ballen heades ufarlig til side for mål av Steffen Nilsen. Medkilas keeper Adrian Mikkelsen hadde nok kontroll. Han er for øvrig på prøvespill for Medkila.

2 min: Medkila farlig frampå, men ballen reddes enkelt av sisteskanse Martin Haslevang.

1 min: Vi er i gang! Med på avsparket er Sortlands nyervervelsen Stian Fredriksen som har tatt overgang fra Melbo til Sortland.