I oppgjøret mellom Melbo og Skånland på Melbu stadion i fjerdedivisjon søndag, tapte Melbo 2-4. Dette fører laget ned på en andreplass i serien, under Morild, som i dag vant mot Grovfjord.LES OGSÅ: Gliser bredt for tabelltopp

- Dette ble desverre for tafat over hele linja. Vi slurver i oppspillet holder ikke avtaler, så prestasjonen alt i alt er alt for dårlig, sier trener for Melbo IL, Thomas Rønning.

I første halvdel av kampen var spillet slapt, med mye frem og tilbake. Skånland åpnet best og hadde flere muligheter. De fikk blant annulert en scoring for offside. Så setter Johnny Stikholmen inn et mål, godt assistert av Stian Fredriksen. Ved pause er stillingen 1-0 til Melbo. Etter pausen snur det seg.

Sindre Bransvik fra Skånland utligner fort 1-1 og Skånland holder oppe trykket. Et langt innkast fra siden, levert av Frank Balteskar, gjør at Skånland kommer i teten, 2-1 til Skånland.

En corner gjør det mulig for Johnny Stikholmen å jevne ut til 2-2. Så Scorer Balteskar igjen, han har fri bane på hele banehalvdelen, hvor Melbuspillerne merkelig nok har forduftet. Melbo mister ballen på dødlinja og Skånland skårer igjen og vinner med stillingen 4-2.

Melbotrener Rønning sier laget hans nå skal samle seg og jobbe framover mot kamp mot serieleder Morild neste helg. - Vi er en sulten gjeng her nå, og vi har lyst til å reise oss igjen, sier han.