Luna frigjør spillere til andre klubber, sier styreleder Bjørnar Pedersen.

-Styret har enstemmig vedtatt å trekke A-laget fra seriespill i 2014. Vi har en del spillere som er under kontrakt med Luna også i 2014. De blir frigitt for overgang til andre klubber så snart alle forpliktelser for 2013 er oppgjort, sier styreleder Bjørnar Pedersen.

Han beklager at det ikke var mulig å stille A-lag også denne sesongen.

Det har vært sportslige og administrative utfordringer knyttet til A-laget de siste årene og for 2014 var det ikke mulig å finne en akseptabel trenerløsning.

-FK Luna har vurdert flere løsninger og snakket med flere kandidater. Styret hadde særlig en kandidat som var ønsket til stillingen. Denne treneren kunne gitt klubben et sportslig løft, men det lyktes dessverre ikke å komme til enighet med vedkommende. Styret har også drøftet andre løsninger, men disse har falt bort på formaliteter, mye arbeid og at kandidater har sagt nei til jobben, sier Pedersen.

FK Luna holdt i forrige uke et medlemsmøte. På dette møtet ble det bestemt at det skulle tas en ekstraomgang for å finne en trener i tolvte time. Denne runden var positiv, men klubben kom ikke i mål.

-Vi vil nå fokusere på arbeidet i aldersbestemte klasser. Mye positivt skjer i klubben. Hele trenerstaben i de aldersbestemte klassene er under utdanning og vil få NFFs C-lisens i løpet av vinteren. Vi kommer trolig til å stille lag både i G14- og i G-16-serien i sommer og i tillegg jobbes det veldig godt også i de yngste årsklassene. Samtidig vil vi være åpne for å vurdere A-laget på nytt til høsten, dersom vi klarer å skaffe en god trener og har spillere som er motivert til å blø for Luna-trøya, sier styreleder Bjørnar Pedersen.