Tema

torsdag 15.02 2018

Samler støtte for byggfagene

– Tror vi kan endre vedtaket

– Vi hadde ikke gått så hardt inn for dette dersom vi ikke har tro på at vi kan få omgjort vedtaket om å legge ned byggfagene ved Sortland videregående skole, sier Rune Stigen Kvannli i Sortland arbeiderlag.

onsdag 14.02 2018

«Gjennomtrekk» av lærere og ledere

Utdanningsforbundet bekymret for Andenes skole

Utdanningsforbundet i Andøy er bekymret for Andenes skole, både når det gjelder faglærte lærere og skolens ledelse. – Dette er en situasjon som har vært et faktum lenge, og ikke ser ut til å ha noen betydelig bedring, skriver hovedtillitsvalgt Børge K. Folden.

mandag 12.02 2018

Arrangerer olympiske leker for første gang

Se OL-ilden tennes på Strand skole

– OL kom aldri til Tromsø, men nå avvikler vi OL her på Strand, sier rektor Per-Aage Krekling. Barna skal konkurrere i diverse øvelser, men viktigst er det å skape trivsel og vennskapsbånd.

Signerer kontrakt på bygging av ny skole

MANDAG MANDAG MANDAG NB SPERREFRIST SPERREFRIST SPERREFRIST - IKKE PUBLISER!!!

tirsdag 23.01 2018

– Alle liker jo kjeks!

mandag 22.01 2018

Øksnes-ordføreren:

– Jeg har full forståelse for at det hersker usikkerhet

Øksnes-ordfører Karianne Bråthen (Ap) sier hun har forståelse for at FAU og klubben ved Alsvåg skole reagerer på vedtaket om nedleggelse av ungdomstrinnet, og forklarer her hvorfor hennes parti gikk inn for det.

Vil ha skolesaken opp på nytt

Senterpartiets John Danielsen mener kommunestyrets lovnad om gode prosesser i forkant av en ny behandling av skolestruktur, må overholdes. Han mener derfor spørsmålet om nedleggelse av ungdomstrinnet i Alsvåg bør behandles på nytt.

Elevundersøkelsen 2017: flere elever sier de blir mobbet

I 2017 svarer 6,6 prosent av elevene at de blir mobbet to til tre ganger i måneden eller oftere. Dette er en liten økning på 0,3 prosent fra 2016.

lørdag 20.01 2018

Klubben i Alsvåg nekter å gi opp ungdomstrinnet:

– Avgjørelsen baseres på synsing

Klubben ved Alsvåg skole klarer ikke å slå seg til ro med politikernes beslutning om å legge ned ungdomstrinnet i bygda i budsjettbehandlinga. – Vi har blitt møtt med en stadig skiftende argumentasjon, sier de ansatte, som sliter med å skjønne politikernes begrunnelse. De ber skoleeier om svar.

fredag 19.01 2018

Elevbedrift vil få fart på flaskepanten i Hadsel

Elevbedriften Pant UB ved Hadsel videregående skal utvikle en boks der elever og bedrifter kan kaste tomflasker i.

torsdag 18.01 2018

Fylkesmannen har svart i klasseturklagesak:

– Vilkårene for å behandle klagen foreligger ikke

Før jul klagde et foreldrepar omstendighetene rundt en klassetur inn for fylkesmannen. I sitt svar redegjør Fylkesmannen i Nordland for at vilkårene for å klage ikke er oppfylt og saken sendes så tilbake til kommunen.

søndag 14.01 2018

Debatt:

– Sp må ta ansvar for både eiendomsskatt og skolenedleggelse

Øksnes Senterparti må ved sin handlemåte ta et ansvar for både nedleggingen av ungdomsskoletrinnet i Alsvåg og innføring av eiendomsskatt.

torsdag 11.01 2018

Noen stjeler klær ved Andenes skole

– Vi har hatt en del hendelser med tyveri i høst. Dette skjedde også forrige skoleår, sier rektor Sveinung Ellingsen.

mandag 08.01 2018

Følte seg presset til å betale for klassetur

To foreldre har klaget inn Stokmarknes skole til Fylkesmannen for brudd på opplæringsloven. De sier de følte seg presset til å betale inn flere tusen kroner i foreldrebetaling for en klassetur, og stiller spørsmål ved sikkerhetsvurderingen for turen.

Rektor ved Stokmarknes skole, Line Pedersen:

– Mener vi ikke har brutt loven

Stokmarknes skole avviste klagen fra foreldrene som mente skolen hadde brutt opplæringsloven.

– Vi vil evaluere ordningen med klasseturer på nytt

Oppvekstsjef i Hadsel kommune, Torbjørn Lappegard, sier at Hadsel kommune vil ta initiativ til en evaluering av ordningen rundt klasseturer.

tirsdag 02.01 2018

Unikt prosjekt skal hjelpe ungdommene som faller fra

I Vesterålen sparkes i disse dager et prosjekt i gang som har som mål å aktivisere ungdommene som faller utenfor både jobb og skole. Det gjelder mellom 250 og 300 ungdommer i regionen.

torsdag 21.12 2017

Ungdomstrinnet i Alsvåg til Myre fra 2019

– Stor pedagogisk fordel

Rektor ved Myre skole mener det var et riktig grep å legge ned ungdomstrinnet ved Alsvåg skole fra 2019 og overføre elevene til Myre. Hun mener det er pedagogisk korrekt og sier skolen har tilstrekkelig plass.

onsdag 20.12 2017

Nybyggene til Hadsel VGS:

I rute med nye skolebygg på Stokmarknes

Ved Hadsel VGS Stokmarknes kan man glede seg over at arbeidet med ny skole flyter greit. Om ett års tid kan det være klart for innflytting.

Debatt:

«Det er flertallet i fylkestinget som seiler sin egen sjø»

Det er utrolig at gruppelederen for Ap i Nordland unnlater å informere om han sammen med SP, Sv og Krf prioriterer å legge ned en rekke linjer i fylket for å finansiere en ny tredje videregående skole i Bodø.

tirsdag 19.12 2017

Ny julehyllest fra lærerne på medielinja på Hadsel vgs:

– Ville hylle elevene og vise at vi ikke er nedlagt

Jula handler om tradisjoner. En av de tradisjonene har blitt at lærerne ved Medier og kommunikasjon og medieproduksjon ved Hadsel videregående skole lager en julevideo til sine elever. Så er også tilfelle i år.

Økning i mobbesaker i Nordland

Nytt mobbeombud: – Elever og foreldre kan gå rett til meg

7. desember ble Lasse Knutsen ansatt som elev-, lærling- og mobbeombud i Nordland fylke. Det er nytt at mobbing trekkes fram i stillingstittelen, og det er Knutsens hjertesak.

mandag 18.12 2017

Blir lovlighetskontroll av skolesaken - fylkesrådet avviser ulovlig vedtak

Det er nå avklart at det blir en lovlighetskontroll av vedtaket om å legge ned byggfag i Sortland. Fylkesråd Tomas Norvoll (Ap) har problemer med å se hvordan vedtaket er ulovlig.

Fylkesråd mener folk må innse realitetene om skolestruktur:

– Kommer til å få 1500 færre ungdommer på få år

Ifølge fylkesråd Tomas Norvoll er det ikke noe alternativ å beholde begge byggfaglinjene i Vesterålen. Men han lover likevel at fylkesrådet skal komme med en sak om skolestruktur til neste år.

Mer enn hver tiende elev i Hadsel får spesialundervisning

Ti prosent av skoleelevene i Hadsel får spesialundervisning. Kommunen peker på bedre kartlegging som én årsak til økningen.

lørdag 16.12 2017

Blir trolig omkamp om byggfagnedleggelse:

Frp: – Håper å levere krav om lovlighetskontroll på mandag

Både Frp og Høyre signaliserer at de ønsker en ny gjennomgang av vedtaket i fylkestinget hvor byggfaglinja på Sortland ble avgjort nedlagt. – Folk var ikke informert om at dette kunne bli resultatet, sier Frp-gruppeleder Dagfinn Olsen.

fredag 15.12 2017

Avvik etter branntilsyn ved skoler

Sortland kommune endrer rutinene etter brann-avvik på to skoler

Etter branntilsyn ved to skoler på Sortland er tilsynsmyndighetene av den oppfatning at avviket er et systematisk avvik i kommunalenhet oppvekst. Kommunen er i gang med å endre rutiner.

torsdag 14.12 2017

Fylkesrådslederen til Sortland for å diskutere byggfag-tilbud:

Bjørkmo: – Forventer at det legges frem en ny sak for fylkestinget

Mandag kommer fylkesrådslederen og fylkesordføreren til Sortland for å diskutere VG2-tilbudet Klima, energi og miljøteknikk, som fylkestinget vedtok å legge ned i forrige uke. Sortland-ordføreren mener det er uaktuelt at vesterålsungdommene må helt til Fauske for å bli rørleggere, og er spent på hvordan de vil løse saken.

onsdag 13.12 2017

Klager på avslag omå etablere friskole:

Mener argumentasjonen fra direktoratet er for tynn

Sandnes Montessoriskole mener konklusjonen fra Utdanningsdirektoratet er feil. – Argumentasjonen om kommuneøkonomi og Robek-frykt holder rett og slett ikke, sier styreleder Håkon Østgård.

tirsdag 12.12 2017

SSB: – Flere lærere ga ingen effekt på karakterene

mandag 11.12 2017

Melbuelever til topps i Leger uten grenser-konkurranse:

– Morsomt å se hvor mye Melbu skole har fått til

– Leger Uten Grenser er stolte av å kunne offentligjøre fylkesvinnerne i Et Grenseløst Skoleprosjekt 2017.

Vil be om lovlighetskontroll

Mener nedleggelsen av byggfag er ulovlig

Utdanningsforbundet vil be om lovlighetskontroll av nedleggelsen av byggfag og etterhvert klima-, energi og miljø-linja på Sortland. 12 lærere kan risikere å miste jobben.

torsdag 07.12 2017

Foreldre lei av farlig skolevei

– Det er faktisk kommunens ansvar at barna er trygge når de har gått ut døra

19 elever i Sortland kommune får skyss om vinteren. Flest av dem går på Holmstad skole, med skolevei der det mangler både gangfelt og gatelys.

Byggeleder ved Steinsvik Hus, Bjørn Pedersen:

– Vi i bransjen er glade for bekreftelsen om at Melbu består

Byggeleder ved Steinsvik Hus, Bjørn Pedersen, synes det positivt at Melbu får beholde byggfagene, men hadde gjerne sett at det også var tilfellet på Sortland.

Stortingsrepresentant Kjell-Børge Freiberg:

– Vedtaket må ankes til departementet

Stortingsrepresentant Kjell-Børge Freiberg, Frp, oppfordrer styret i Sandnes Montessoriskole å anke direktoratets vedtak til departementet.

onsdag 06.12 2017

Rådmannen

– Direktoratet har lyttet til våre argumenter

Rådmann i Hadsel, Ola Morten Teigen sier han synes det er positivt å se at direktoratet har tatt hensyn til argumenter fra kommunens side, når det sies ned til Montessorriskole på Sandnes.

Styrelederen:

– Vi er litt overrasket

Styreleder Håkon Østgård i Sandnes Montessoriskole er litt overrasket over at Utdanningsdirektoratet sier nei til Sandnes Montessoriskole.

Leder i skolelederforbundet Vesterålen, Per -Aage Krekling, om skolestruktur:

– Å leve fra kommunestyrevedtak i desember til neste desember gir ingen forutsigbarhet og mulighet for å skape en ønsket utvikling

Vedtak om skolesammenslåinger skaper forståelig nok uro og sterke følelser. For å ivareta elever, ansatte og foreldre i slike endringsprosesser er det viktig at debatten foregår på et informert grunnlag.

«Robek-spøkelset» gjør at Sandnes Montessoriskole får nei

Sandnes Montessoriskole får ikke starte opp et ungdomstrinn på Sandnes. Det har Utdanningsdirektoratet bestemt.

tirsdag 05.12 2017

Hadselordfører og regionrådsleder Siv Dagny Aasvik:

– Glad linja på Melbu blir opprettholdt, men det er med sterk bismak

Siv Dagny Aasvik (Ap) er glad for at byggfaglinja på Melbu består, men sier det er med bismak i og med at linja på Sortland mest sannsynlig blir kuttet.

Dagfinn Olsen om nedleggelsen på Sortland:

– En skandale for ungdommen i regionen og næringa

Dagfinn Olsen (Frp) er rystet over at byggfag på Sortland legges ned.

søndag 03.12 2017

Oppdrag Russland

Sist uke ble en annerledes skoleuke for 10 elever fra Hadsel videregående. Den ble nemlig gjennomført i Russland, nærmere bestemt Gymnasium 21 i Arkhangelsk.

torsdag 30.11 2017

Formannskapet i Sortland enige om én ting:

Vil utrede skolestruktur i Sortland på kvalitet, ikke økonomi

Sist formannskap fikk formannskapet fremlagt forslag til retning for planprogram i forbindelse av utredning av skolestruktur i Sortland. Det var de ikke fornøyd med og torsdag kom posisjonen med et forslag til endring.

onsdag 29.11 2017

Åpning for lavere fart ved skoler

Nye kriterier vil åpne for at fartsgrensen kan settes ned i områder der det ferdes mange gående og syklende, varsler samferdselsministeren.

mandag 27.11 2017

«Forholder seg nøkternt til mulig skolenedlegging»

Rektor ved Eidet barneskole, Hilde Karin Nilsen, kjenner seg ikke igjen i VOLs framstilling av hennes holdning til skolens framtid.

fredag 24.11 2017

Trenger mange nye lærere i Vesterålen for å oppfylle lærernorm

mandag 20.11 2017

Forholder seg nøkternt til mulig skolenedlegging

Rektor ved Eidet barneskole står ikke på barrikadene for å redde den nedleggingstruede skolen.

søndag 19.11 2017
8

Tredobbel feiring

I helgen har det vært trippelfeiring på Strandlandet i Hadsel.

fredag 17.11 2017

Vil legge ned Eidet skole

Hvis rådmannen får viljen sin er Eidet skole i Bø nedlagt i 2019.

onsdag 15.11 2017

Nå har skolen fått fiskekvoter - August (16) fylte hele sildekvota

tirsdag 14.11 2017

Medieelev Elias Wingan Larsen om de foreslåtte nedleggelsene ved Hadsel vgs:

– Blir helt feil om elever i Lofoten og Vesterålen må til Narvik for å få samme tilbud som i dag

I desember avgjøres det om Hadsel videregående skole både mister og får tildelt et nytt studietilbud. Elias Wingan Larsen er kritisk til forslaget om å kutte i tilbudet innen medier- og kommunikasjon og håper fylkestingspolitikerne avslår forslaget.

fredag 10.11 2017

Flere linjer ved videregående skoler i fare:

Elevsvikt kan føre til nedleggelse av deler av medielinja

Flere linjer ved de videregående skolene i Hadsel kan blir lagt ned. Elevsvikt har skylden.

torsdag 09.11 2017

To vesterålskommuner utmerker seg med gode skoleresultater

To av fem vesterålskommuner gjorde det skarpt på nasjonale prøver for åttende og niende klasse i høst.

torsdag 02.11 2017

Kunne brukt 118 millioner på ny skole. Klarte seg med 110,7

Foreløpig byggeregnskap for Melbu skole viser et mindreforbruk på litt over syv millioner kroner.

tirsdag 24.10 2017

Spikeren i kista for Sommarøy skole

Tirsdag vedtok kommunestyret i Øksnes å legge ned Sommarøy skole. Neste høst flyttes elevene til Myre, og kommunen investerer i midlertidige klasseromsmoduler for å få plass til alle elevene ved skolen. Ungdomstrinnet i Alsvåg og Strengelvåg skole består.

onsdag 18.10 2017

Kåret unge entreprenører

Nervene var spent da unge entreprenørspirer fra Vågan og Vesterålen konkurrerte om å levere beste sjømat-idè denne uka.

tirsdag 17.10 2017

Signerte storkontrakt

En byggekontrakt verdt 154 millioner kroner ble undertegnet i Hadsel tirsdag.

mandag 09.10 2017

– Har utvalget gjort hjemmeleksen sin i skolestrukturdebatten?

– Skolestrukturdebatten har i den siste tiden rast i Øksnes. Nok en gang kommer den opp. Denne gangen i forkant av en etterlyst oppvekstmelding, som skal se på helheten i oppveksttilbudet i Øksnes. Grunn? Økonomi.

A.H. Event får kjøpe «Gammelskolen»

Kommunestyret avgjorde mandag at A.H. Event får kjøpe «Gammelskolen» for en halv million kroner.

Avgjør om Stokmarknes får ny ungdomsskole

Torsdag skal kommunestyret stemme over om det skal bygges ny ungdomsskole på Stokmarknes eller om den gamle skal renoveres.

torsdag 05.10 2017

Fylkesmenn har fått inn 157 mobbesaker fra elever

Siden den nye mobbeloven ble innført 1. august har 157 henvendelser fra elever og bekymrede foreldre kommet til fylkesmennene.

onsdag 04.10 2017

– Å få lærlingplass går på bekjentskap

tirsdag 03.10 2017

– Mange unge sliter med å få nok søvn

Sosiale medier, elektronisk utstyr og stress fra skolen er faktorer unge selv mener påvirker søvnen mye.

lørdag 30.09 2017

Godt i rute med uteområdet på Andenes skole

Nå er snart skolen i Risøyhamn ferdig. Det er ikke Andenes skole, selv om bygget sto klart for seks år siden.

onsdag 27.09 2017

Andenes skole sjekker gummigranulat

Denne høsten skal 20.000 elever fra hele landet forske på kunstgress og hvor de små gummiknottene tar veien. Andenes skole er med på kampanjen i år.

tirsdag 26.09 2017

100 mobbesaker anmeldt – de fleste blir henlagt

Nesten 100 mobbesaker er anmeldt til politiet de siste fem årene. Et stort flertall av sakene blir henlagt.

mandag 25.09 2017

Rådmannen foreslår renovering til 150 millioner kroner

Rådmannen i Hadsel innstiller en renovering av Stokmarknes skole til en pris av 173 millioner kroner, men kommer også med en ny kanin ut av hatten, nemlig et alternativ fire.

søndag 24.09 2017

Skolestruktur i Øksnes:

Vil utsette saken i påvente av faglige vurderinger

ØTLs Jørn Martinussen mener kommunestyret i Øksnes ikke har gitt rådmannen mandat til å utrede skolestruktur kun med bakgrunn i økonomi. – Vi har orientert politikerne om at det var dette vi kom til å rekke på den tida vi er gitt, svarer rådmannen.

torsdag 21.09 2017

Sortland videregående skole utnevnt til miljøfyrtårn:

– Dette er en viktig del av skolens samfunnsoppdrag

Ordfører Tove Mette Bjørkmo i Sortland overrakte diplom og blomster til rektor Rune Lødemel før kommunestyret startet torsdag, etter at skolen har blitt sertifisert som miljøfyrtårn.

onsdag 20.09 2017

FAU-leder i Øksnes om forslag til ny skolestruktur i Øksnes:

– Dette er rett og slett skammelig

– Jeg har forståelse for at kommunen er i en vanskelig økonomisk situasjon, men jeg har null forståelse for at det er ungene våre som skal betale for det, sier FAU-leder ved Sommarøy skole, Tone Guldbjørnsen, om rådmannens forslag om å legge ned to av kommunens skoler.

Dette sier hadselpolitikerne om skoleplanene for Hadsel

Dette mener politikere, rådmann og fagfolk om ulike alternativ for ny skole.

Disse vant Gründeridol

Flere ungdomsbedrifter utmerket seg ifølge juryen da videregåendeelveer skulle presentere sine konsept.

tirsdag 19.09 2017
8

Frysematboks, klassepanteboks, gårdsbutikk og massasjepute

Ideene florerte under tirsdagens Gründeridol.

mandag 18.09 2017

Rådmann foreslår salg til A.H Events AS

Det har nylig kommet fram at det ligger tre bud på «Gammelskolen» på Andenes. I slutten av måneden skal formannskapet se på forslag fra rådmannen.

fredag 15.09 2017

Folkemøte om skole

Tirsdag er det folkemøte om skole i Hadsel.

Fikk bare to søkere:

Må på nytt lete etter erstatter for Torfinn Bø.

Fra 1.januar 2018 står stillingen som skolefaglig rådgiver ledig, da Torfinn Bø går av. Bare to ønsket å erstattet han. Derfor lyses stillingen ut på nytt.

torsdag 14.09 2017

Utfører tiltak i skolekvartalet for å bedre trafikksikkerheten

onsdag 13.09 2017

Håkon Østgård i Sandnes Montessoriskole:

– Valgresultatet er godt nytt for montessori-etablering

Styreleder i Sandnes Montessoriskole, Håkon Østgård, er glad det ser ut til å blir blågrønn regjering de neste fire åra.

fredag 08.09 2017
2

Strand skole første «helsefremmende skole» i Vesterålen

Torsdag var det markering av Strand skole som første helsefremmende skole i Vesterålen og andre skole i Nordland.

- Nå er vi veldig slitne

Hjørdis Nilsen sier hun og Oddgeir Nilsen er glade, men slitne etter at avtalen med Hadsel kommune er inngått.

torsdag 07.09 2017

Elevene grillet Sanner

Stein Nilsen fra Strandland er førstegangsvelger og mener alle bør bruke stemmeretten.

Fotballextra i Andøy

I kjølvannet av alt som har skjedd i Andøysamfunnet siden i fjor sommer med usikkerheten rundt Andøya Flystasjon starter nå AIL Fotballextra.

tirsdag 05.09 2017

– Den turbulente tiden til Kleiva er historie

fredag 25.08 2017

Ga bort 26.000 kr

Etter turer og aktiviteter var det fortsatt penger igjen på 10Bs klassekonto. Onsdag overrakte Henning Alsos drøyt 26.000 kroner til Fredrik Staves Minnefond, på vegne av avgangsklassen ved Andenes skole.

torsdag 24.08 2017

Ny entreprenør tar over arbeidet ved Sigerfjord skole

Administrasjonen fikk kritikk for at uteområdet ikke var klart ved skolestart.

onsdag 23.08 2017

Ny rektor på montessoriskolen:

– Jennestad skole har kommet for å bli

tirsdag 22.08 2017

– Trasig at uteområdet ved skolen ser slik ut

Det mener rektor Mette Paulsen ved Sigerfjord skole.

mandag 21.08 2017

Vesterålen Regionråd:

Foreslår å videreføre regional skolesatsing

Vesterålen Regionråd ønsker å videreføre regional skolesatsing gjennom prosjektet «Skoleutvikling i Vesterålen 2018-2023».

Mer politi langs skoleveiene mandag

Ifølge undersøkelser gjort av forsikringsselskapet If frykter mer enn halvparten av norske rektorer en alvorlig trafikkulykke ved skolen deres.

fredag 18.08 2017

Nytt skoleår mandag:

– Hadde ikke sett for meg at jeg skulle bli rektor

Mandag tar Sveinung Ellingsen imot 287 elever ved Andenes skole som nytilsatt rektor. – Det er litt ekstra spennende når man har det øverste ansvaret, sier han.

torsdag 17.08 2017

450 kursdeltakere samlet på Sortland

Torsdag formiddag var alle barnehageansatte og lærere i Sortland samlet i Kulturfabrikken for kursdag og foredrag med Siri Abrahamsen. Deltaker og barneskolelærer Lars Liset synes det er fint at det settes fokus på at alle barn er ulike.

onsdag 16.08 2017

Fikk tre kvalifiserte søkere til 13 ledige lærerstillinger

tirsdag 15.08 2017

Oppvekstsjefen om kursdag for alle ansatte: – Dette er unikt

450 kursdeltakere skal torsdag lære hvordan de kan bidra til et inkluderende barnehage- og skolemiljø.

mandag 14.08 2017

Montessori-samling på Bleik:

– Et godt alternativ

– Montessori-pedagogikken er et godt alternativ til den offentlige skolen, sier Anita Munkvold i Montessori Nord-Norge.

fredag 21.07 2017

Folkefest for gulskolen

Neste uke blir det folkefest i Andøy for Gulskolen.

torsdag 20.07 2017

Fortid og fremtid møtes under Lovikdagan

Vintage er på rasende fart inn i tiden. Og i Andøy er kalkmaling veldig i vinden. Der har Margrethe Dahl i Kopp & Sjel fra Bjørnskinn allerede holdt kurs og er klar for enda ett kurs under Lovikdagan.

lørdag 08.07 2017

Bedre karakterer på eksamen i Andøy

Karakterene på eksamen har blitt bedre en hva de har vært tidligere. Skolene i Andøy har ligget dårlig an de siste årene, men nå er det på vei oppover.

fredag 07.07 2017

– Nulltoleranse mot mobbing

1. august skjer det endringer i regelverket om skolemiljø. Alle som jobber på skolen skal sikre at elevene har det trygt og godt på skolen.

torsdag 06.07 2017

Yrkesfag på Sortland har større fravær enn snittet

fredag 30.06 2017

Må bygge om for å huse alle elevene

I høst blir det rekordmange russ på Sortland, med to ekstra tredjeklasser.