For folk flest er nok Hamnes mest kjent som en av de mest brukte historiefortellerne under Tv-programmet Du skal høre mye, på 90-tallet.

- Hamnes omtales flere steder som Norges beste historieforteller, og leverer ekte og saftig nordnorsk humor - uten at poengene nødvendigvis sitter under beltestedet. Publikum kan forvente å få trimmet lattermusklene godt i løpet av årets Lygarkveld, heter det i en pressemelding fra Bø Kunst og kulturstrømkomite.

Les også: Jeg elsker å harselere med finnmarkinger

Hotelldirektør

Tor Hamnes kommer fra Narvik, men bor i Oslo. han har blant annet 20 års erfaring som hotelldirektør, noe som også har gjort han til en erfaren seremonimester for alle typer arrangementer.

Med Tor Hamnes på plass, er Bø Kunst og kulturstrøm sikre på at årets Lygarkveld vil bli et artig og vellykket arrangement under Reginedagan 2016.

- Men publikums historier er også en viktig del av arrangementet, vi gleder oss allerede til å høre! Som vanlig vil det også bli musikalske innslag innimellom, og bak disken tilbys selvsagt både vått og tørt. Da skulle vel alt ligge til rette for en fin sommerkveld i Bø? , står det å lese i pressemeldingen.

Les også: Latteren sto i taket under Lygarkveld på Bleik