Kampen mellom Melbo og Stokmarknes begynte mandag kveld klokka 18.00.

Vi fulgte kampen:

70: Kampen er over, og det endte 3-1 til Melbo. Stokmarknes førte spillet mer i andre omgang, men kom ikke til så mange sjanser. Melbo hadde bestemte seg for å vinne duellene fra start og kjempet Stokmarknes ut av spillet. Melbo hadde også raske og sterke spisser og solid stoppere som skapte trøbbel for Stokmarknes. Det var maks underholdning for publikum, for begge lag har mange spennende spillere, som vi kommer til å se mer til.

Nå lever spenningen i sluttspillet, og Mjølner skal få problemer om Melbo viser samme duellstyrke i den utsatte kampen mellom de to lagene. Kveldens resultat kan også gjøre at Varg kan melde seg på igjen.

55: Stokmarknes har redusert. Stillingen er nå 3-1 til Melbo.

35: Likevel er det Melbo som skårer etter et uhell i forsvaret til Stokmarknes.

33: Stokmarknes skyter i tverrliggeren. Det virker som bortelaget har fått mer troen, og de prøver mer nå.

30: Omgangene varer i 35 minutter, så det nærmer seg pause.

25: Nervepirrende omgang, men Melbo har vært sterkest de første 25. Leder 2-0, og det er helt fortjent. Det virker som om Melbo har bestemt seg for å vinne duellene. Forhåndsfavoritt Stokmarknes har ikke skapt noen sjanser ennå.

1: Kampen er i gang.

Før kampen

VOL har ved flere anledninger omtalt sluttspillet for G14-lagene i regionen, hvor flere vesterålslag har mulighet til å bli kretsmester.

Varg vant i går søndag 2-1 hjemme mot Medkila, mens Mjølner har slått Svolvær med 2-1. I kveld møtes Melbo og Stokmarknes. Der spilles det ikke bare om poeng, men også om ære.

Før kampen settes i gang leder Stokmarknes sluttspilltabellen med sju poeng etter tre spilte kamper.

Laget har slått Medkila og Varg og spilt uavgjort mot Mjølner.

Nervene er garantert på høykant hos rødtrøyene, som vet at de kan bli kretsmestere dersom de fortsetter å vinne.

Melbo på sin side har ingen interesse av å gjøre kampen enkel for naboene, og vil vise at laget kan skape trøbbel for uansett motstander.