På sin egen Facebook-side skriver de at selskapet vil tilby en ny direkterute fra Harstad/Narvik Lufthavn sommeren 2016. Det var Fremover som først omtalte saken.

Linn Magnussen og Asbjørn Klaussen har sammen startet det ferske selskapet. Det er Star Tour som åpner den nye direkteruten som skal gå til Rhodos.

– Star Tour har vært ute fra Evenes i mange år på sommertid, og det er veldig positivt at de nå satser fra Evenes igjen. Vi jobber bevisst opp mot turoperatører for å satse her. Vi vet at folk flest ønsker å reise fra sin nærmeste flyplass, og vi skal tilby attraktive reisemål, sier Linn Magnussen, daglig leder i TravelMore til ht.no.

Les også: Gjør veien til verden kortere

Italia

Det er også satt opp en rekke direkteruter fra Evenes, blant annet til Toscana til våren.

– Dette er en langweekend-tur. Mange ønsker å oppleve Italia, sier Magnussen.

Daglig leder for selskapet påpeker også at de ønsker å få til en direkterute til Liverpool fra Harstad/Narvik Lufthavn.

–  Vi jobber med å få satt opp et rent fotballfly til Liverpool for fotballsupportere i Liverpool og Manchester. Dette tror vi vil bli veldig populært.

Les også: Vil lokke Lofoten-turister til Vesterålen

– Best på charter

Hun mener Harstad/Narvik Lufthavn nå etablerer seg som den beste flyplassen i Nord-Norge for charterreiser. Fra sommeren 2016 vil det gå ruter til Rhodos, Kroatia, Kreta, Tyrkia og Bulgaria.

– Med fem ulike charterturer har det aldri før vært så bra utvalg som det vil bli til sommeren. Det synes vi er utrolig bra. Folk flest reiser mye, og det er tungvidt å reise til Gardermoen for å så reise ut av landet, sier hun, og legger til:

– Nå er det på høy tid at også vi får bedre utvalg på reiser, avslutter Magnussen.