– Nesten som å starte på nytt

Det er et spent Andenes IL som lørdag drar til Harstad for å møte Landsås i sin første 4. divisjonskamp på to år.

A-laget til Andenes: Bak fra venstre Hovedtrener Rune Stave, Andre Rydningen, Mats Oftedal, Tobias Høyning, Marius Spjelkavik Elvan, Richard Larsen, Fredrik Aune Gundersen, Sveinung Ellingsen (hjelpetrener). Foran fra venstre Simen Lysaker Haraldsvik, Gard Sørlundsengen Stave, Elias Schønfeldt, Håkon L. Pedersen, Ole Benjaminsen og Christian Horn. Følgende var ikke til stede på bildet Sivert Helgesen Neergaard, Andreas S. Myhren, Simen Strøm, Anders Bergil, Alexander Heen, Robin Alsos, Ole Johan Lillebuen, Kent Raymond Sellevold, Sebastian Babiak og Edvard Foss.   Foto: Innsendt

Andøyposten

Hovedtrener Rune Stave er glad for å komme i gang igjen.