Sture Pedersen Bø Høyre:

– Om vi ønsker gode samfunn må vi ta hele landet i bruk

Sture Pedersen og Bø Høyre er overveldet over oppslutningen i valget på hele 58 prosent. Han ønsker å bruke posisjonen godt for både Bø kommune og distrikts-Norge generelt. I morgen allerede reiser han til Oslo.

Høyres Sture Pedersen før han gikk inn i valgstyrets møte i Bø i går kveld.  Foto: Thor-Ivar Guldberg

New Articles

– Ja, det er absolutt en god dag i dag og jeg er ydmyk og oppstemt over gårdagens resultat. Det var på alle måter en tillitserklæring jeg ikke tar lett på. Nå skal jeg utnytte posisjonen Høyre i Bø har fått til å være en pådriver overfor regjeringen og Høyre sentralt. Målet er å klare å bevise at dersom en ønsker gode samfunn må vi ta i bruk absolutt hele landet gjennom en distriktspolitikk som legger til rette for det. Dette er noe jeg kommer til å påpeke flere ganger overfor sentrale politikere, lover Pedersen som allerede i morgen reiser til hovedstaden i møter.