Næringslivet og kommunearkitekten vil ha samarbeid for havnepromenade

Kristine Røiri, kommunearkitekt i Sortland, mener det er lite som skal til før Sortland har en sammenhengende havnepromenade. Nå håper både hun, Marius Steiro i Handelsstandsforeningen og utbygger Knut Roald Holmøy at kommunen og næringslivet får til et samarbeid.

Kristine Røiri, kommunearkitekt i Sortland, mener det er lite som skal til før Sortland får en sammenhengende strandpromenade. Hun er spesielt glad for de tre trappene som nylig er bygget ned mot havet.   Foto: Øyvind Aukrust

New Articles

I januar skrev VOL om Sverre Bjørstad Graff, som mener mange steder har blitt svært fine langs sjøen på Sortland. Han mener at hvis disse stedene blir knyttet sammen har snart Sortland en fin havnepromenade, og etterlyser et spleiselag mellom næringslivet og kommunen.