Standup-komiker Ørjan Burøe til Stokmarknes :

– Oppnår jeg at ett par drar hjem og snakker om følelser, er jeg fornøyd

Med forestillingen «Store gutter gråter ikke» ønsker Ørjan Burøe å by på seg selv og vise at han ikke er redd for å vise følelser. Og det kan komme mye moro ut av det som har gjort vondt.

En mann av følelser: Ørjan Burøe er ikke redd for å snakke om følelser - av alle sorter. Med forestillingen "Store gutter gråter ikke" håper han å få folk til å le, gråte en skvett, men mest av alt tørre å snakke sammen etterpå.  Foto: Pressefoto

Kultur

Når Burøe står på scenen i Hurtigrutens Hus lørdag, er det med forestillingen «Store gutter gråter ikke». Forestillingen har fått solide kritikker andre steder i landet, og blander ifølge flere anmeldere alvor og humor. Som ifølge Burøe er viktig. Bak mang en god vits, ligger det såre følelser. I showet kommer han blant annet inn på brorens brå død og konas kreftdiagnose.