Her er noen av lovordene vi har funnet etter at "In the deep" ble sluppet for to dager siden.

Dagens Næringsliv:- Rocken er en forfriskende side av Maria Solheim. Mens ballader som «The Break Up» bare bekrefter at hun fortsatt takler den melankolske sjangeren, heter det i den svært så positive anmeldelsen.

Bergens Tidende:

- Maria Solheim får til kunststykket å se verden både med øynene åpne og øynene lukket, og det er slik musikken hennes får en helt egen verdi, skriver anmelderen, som nærmest lovpriser øksnesværingen Solheim.

Adresseavisen:- Plata blir aldri særlig spennende, den holder seg trygt innenfor Solheims komfortsone. Den spriker også i for mange retninger til å føles som en enhet, skriver anmelderen, som synes plata er for tam.

Dagsavisen:

- Solheim tar et godt nytt skritt videre bort fra ryktet som visesanger. Albumet som helhet er likevel ikke bemerkelsesverdig nok til å ta det siste steget til toppen, skriver anmelderen.

VG:

-  Vàre, nære viser hvor hennes såre og skjørt hviskende stemme kommer til sin rett. Da bedriver hun popkunst, og heldigvis skjer det ofte nok her, skriver anmelderen.

Ellers er Maria Solheim intervjuet "opp og ned" i alle større medier i løpet av helgen. Fikk du ikke med deg VOLs samtale med Maria i forkant av plateutgivelsen? Les den her.