Det blir nostalgifest når E-type entrer scenen under Fæsterålen. Det slår arrangørene av festivalen fast.

– Vi ganske sikre på at det blir både massedains og allsang når låter som “Life”, “Angels Crying” og “This is the way” spilles utover gressmatta, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen.

Det kommer frem i en pressemelding fra Fæsterålen.

Svenske E-type har nesten 200 millioner lyttinger og nesten 650.000 månedlige lyttere på strømmetjenestene.

Både unge og godt voksne kjenner til låtene, men det er kanskje spesielt de i 30-40-årsalderen som får den største nostalgitrippen her.

– Som tenåring på 90-tallet selv var det sjelden en fest uten at E-type spiltes over anlegget. Så både artisten med det lange håret og låtene tar meg tilbake, sier festivalsjefen.

Energisk duo

Den andre lanseringen til årets Fæsterålen er Kickslip, bestående av Baard Kolstad og DJ Boge, hvor den ene er trommeslager med metallbakgrunn og den andre DJ fra hovedstadens klubbscener.

«Det som startet som et hobbyprosjekt i 2017, har i dag ført til en rekke spillejobber både hjemme og i det store utlandet. EDM og raske trommeslag kommer til å gjøre det veldig vanskelig for deg som liker å danse og sitte stille», står det i pressemeldingen.

Kickslip består av en trommeslager med metallbakgrunn og en DJ fra hovedstadens klubbscener. Foto: Innsendt

Komplett artistrekke

Med de to siste artistene på plass er artistrekka på årets Fæsterålen komplett.

– Vi har et bredt spenn i år. Det er ikke mange festivaler som har både Kari Bremnes og Soppgirobygget, sier festivalsjef Stein Inge, og legger til:

– Vi tenker hele tiden på stemninga som skal være på festivalområdet, og jeg tror jeg med sikkerhet kan si at dette blir en stor fest. Vi ligger foran fjoråret på billettsalget så langt, og har nå også startet salget av våre populære VIP billetter.

Årets artistrekke på Fæsterålen ser slik ut:

E-Type

Stage Dolls

Kari Bremnes

Kjartan Lauritsen

Staysman

Soppgirobygget

Hagle

Eirik Lyng

Capow 2G

Kickslip

Loveshack