Denne boken er knallbra, sier anmelder Jonas Sørensen.

Det er åtte måneder siden alle de voksne forsvant og det dukket opp en boble rundt reaktorbyen Perdido Beach California. Etter mange maktkamper lever barna fredelige. Det varte ikke lenge, for nye trusler reiser seg i mørket.

En dag finner Albert ut at det begynner å bli vannmangel og det er knapt bensin igjen, så sender han ut fire av de beste krigerne: Sam, Dekka, Taylor og Jack på leting etter en ny vannkilde. I løpet av ekspedisjonen finner de en rekke avsporete togvogner med viktige resurser og en del av en flybase. Imens greier Drake å flykte fra fengselet sitt. Han flykter ut av byen til den sammenraste gruven der hans herre Giafagen ligger begravd. Giafagen tilkaller en insekthær til Drake sånn at han kan grave en gang. Når den er ferdig får Drake ordre om å bringe hans herre lille Pete sånn at han kan bli Giafagens evige tjener. Isteden for å dra rett til lille Pete, dro han etter Sam for han ville ta hevn.

Jeg synes boken var knallbra. Det var en bra slutt, for det endte godt for de fleste. Boken var veldig spennende, men litt ekkel og det var presset inn litt dramatikk også. Jeg klarte ikke legge den ifra meg, jeg leste den på to dager. Den passer bra for gode lesere og ungdom.