Ei klokke fortsetter å telle ned på Madrugadas facebookside. Ifølge klokken er 12:00 i dag tidspunktet for en eller annen nyhet, men hva vet vi ikke for sikkert. Spekulere kan vi jo likevel.

Vol har snakket med flere kilder som sier bandet gjenforenes, men dette er ikke bekreftet fra offisielt hold enda.

Ifølge Aftenposten er det mest oppsiktsvekkende med comebacket at Madrugadas opprinnelige trommeslager Jon Lauvland Pettersen skal være med på comebacket.

Madrugada samlet i 2010. Fra venstre: Frode Jacobsen, Jon Lauvland Pettersen og Sivert Høyem.

VOL spurte Jon Lauvland Pettersen om dette stemte.

– Ingen kommentar, sier Lauvland Pettersen.

Madrugada skal ha holdt av Oslo Spektrum en helg i februar ifølge Aftenposten.

Bandet skal gjenforenes neste år ifølge Aftenposten.

Da bandet ble oppløst i 2008 hadde bandet vesterålingene Frode Jacobsen og Sivert Høyem i bandet fortsatt. Siden oppløsningen har Sivert Høyem gjort braksuksess som soloartist.

Etter at han ga seg i bandet Paradise tidligere i år, har det vært stille fra den mørkrøstede vokalisten.

Denne uka dukket dog ei livesending på Madrugadas sin facebookside som kan hinte at noe er i gjære.

VOL har sendt henvendelser til Sivert Høyems managment for å forhøre oss om dette betyr at det kommer ny mysikk fra det noe legendariske bandet i norsk målestokk. Foreløpig har vi ikke fått noe svar på henvendelsene.

Den som venter, får se.

Historiske

Bandet Madrugada ble etablert i sin første utgave i Hadsel i starten av 1990-årene under forskjellige navn.

Bandet i sin originale oppsetning het Øx før det het Abbeys Adoption og hadde med Frode Jacobsen, Sivert Høyem, Marius Almås Johansen, og Jon Lauvland Pettersen. Almås Johansen hoppet av og så senere Lauvland Pettersen etter et par utgivelser som Madrugada.

Etter en del endring av bandnavn og utskiftninger av medlemmer, endret bandet navn til Madrugada i 1997/1998. Kjernen i bandet var Sivert Høyem, Frode Jacobsen og Robert Burås frem til Burås døde 12. juli 2007. De to gjenværende medlemmene valgte imidlertid å fullføre innspillingen av bandets femte studioalbum som da allerede var godt i gang. Bandets siste album Madrugada ble gitt ut januar 2008 etterfulgt av en norgesturné høsten samme år før bandet ble oppløst i desember 2008.