Mathias Bergvik, klasse 8 B ved Stokmarknes barne- og ungdomsskole.

Hovedpesonen i denne boka er glad i pc-spill. Han spiller ofte og mye sammen med vennene sine, som regel starter de spillingen rett etter skoletid. Noen ganger kan de også spille hele natta. Det er en vennegjeng hvor alle bryr seg om hverandre og samarbeider.

Handlingen i boka starter med at vennegjengen fra videregående står utenfor en spillebutikk og venter på at det nye spillet War of Faluza. Så snart alle har kommet hjem, har installert det nye spillet og hentet fram colaen, er det et helt spilleventyr de står foran. Alle i gjengen velger den gode siden, og de velger hvilken figur de skal være. De utfører mange spilloppdrag og kommer seg i høyere level.

En av vennene deres med navn Will spør om de andre har lyst til å bli med i guildet (gruppa) hans. Selvfølgelig sier de ja, siden Will var allerede i level 80. Will hjelper de andre med å komme seg raskt i level 80. Senere når War of Faluza blir oppgradert, blir det en konkurranse med pegepremier. Vinneren av konkurransen vil få 10000 euro. Kjæresten til et av medlemmene ( Lisbeth) i guildet spør om å få bli med. De andre i gjengen er usikre, men Lisbeth som var med i guildet fra før, tryglet dem om å ta han med. Han fikk etter hvert bli med, men presterte ikke så bra.

Dagen etter, når del to av konkurransen skulle starte, ringte Lisbeth. Kjæresten hennes hadde blitt angrepet i byen. Nå var hun på sykehuset og kunne ikke bli med videre i konkurransen. De andre i vennegjengen lurte på hvem som kunne ha angrepet kjæresten til Lisbeth. De kjente jo hverandre godt og de var trygge på hverandre, så de valgte å fortsette med å spille og delta i konkurransen.Spillingen gikk ikke lenger så bra, og de tapte blant annet mot noen tyskere.

Etter turneringen stakk to av kompisene ut for å spise burger, samtidig som de bestemte seg for å ta en tur i parken. Mens de gikk, hørte den ene at kompisen ropte. Han snudde seg raskt og så at kompisen lå i vannet. Han hørte skritt i grusen, og han hørte at noen kom etter han..............

Dette er ei god bok med mye spenning. I tillegg er den lettlest og det er store bokstaver. Er du glad i pc-spill, strategispill, spenning og litt lettleste bøker, så anbefaler jeg denne boka.