Det er ikke først og fremst kjendisen Bård Tufte Johansen som står på scenen, men en helt vanlig mann (44), med hans betraktninger om helsekost og raw food, arbeidstid og inneklemte fridager, rushtid uten trafikk, og ikke minst Plantasjen.

Han har reist land og strand rundt, med utsolgte forestillinger. Mann (44) har blitt 45, men forestillinga er fortsatt like morsom.

Tufte Johansen er lett, ledig og uanstrengt, med gode improvisasjoner iblandet de mer innøvde poengene.

Tufte Johansen henvender seg direkte til - og spøker med - publikum. Spesielt Jack Ketil på første rad får høre det gjennom hele forestillingen. Scenen er enkel, kun en rutinert mann med en mikrofon. Publikum tidvis gapskratter av mann (44) som forteller om ekteskap, hvordan barn blir til - og om hvordan ting kan være kjipt, men det er ikke farlig.

Han er oslomann, ikke særlig praktisk, men hadde en bestefar som kunne alt. Han mener å være flink til å snakke om følelser.

- Jeg har bare fire. Sulten, kåt, tørst og må på do. Og de er jeg flinke til å snakke om!

Tempoet er høyt - noen ganger kanskje litt vel høyt - men avsluttes alltid med finurlige poenger og observasjoner.

Komikeren lovte å avslutte med et pang, og etter å ha vært gjennom flau dans, sang og rapping, var det få som hadde trodd at de skulle få se Bård Tufte Johansen i trusa på en «wrecking ball» avslutte forestillingen.