Samme dag vil han også signere bøker på Ark Bokhandel. ”Gå under jorda” ble nylig gitt ut på Forlaget Oktober og har allerede høstet gode kritikker. I Dagens Næringsliv skrev Bjørn Gabrielsen: «Bugge viser frem en fantastisk frodighet og kløkt gjennom sine tallrike tankespring, innfall, konspirasjonsteorier og tilløp.»

Mikkel Bugge (f. 1978) har bodd flere steder i verden, men vender stadig tilbake til Nord-Norge. I 2007 debuterte han med den kritikerroste novellesamlinga Yttersider. Han har siden blant annet jobbet som journalist og dramatiker.

Gå under jorda er en roman som springer ut av en rik nordnorsk fortellertradisjon og veksler mellom humor og alvor. Romanen er full av lekne ekspedisjoner inn i en verden av grenseoverskridende vitenskap og forskrudde myter.

Bokbadet blir en nordnorsk lansering for romanen. Kvelden åpnes av Svein Spjelkavik som holder en kort innledning om forfatteren. Mikkel Bugge leser fra boka. Så blir det bokbad der NRK-journalist Elisabeth Brun fra Øksnes intervjuer forfatteren. Distriktsmusikerne Karin Nielsen og Helene Hilde har musikalske innslag.