Musikkjournalister i Dagbladet, Aftenposten, Stavanger Aftenbladet og mange flere har trillet femmere og trukket frem Tom Roger som en ny låtskriver og sanger av format. Siste nytt i serien av gode tilbakemeldinger er at Norsk Kulturråd kjøper inn albumet i sin innkjøpsordning.

Mange spennende konserter er linet opp den neste måneden: Den 24. mai opptrer Tom Roger Aadland på Rockefeller sammen med bl.a. Vamp og Oslo Domkor for å feire Bob Dylans 70 årsdag, og dagen etter har han fått æren av å synge vinnerbidraget i Dagbladets store Dylan-oversetterkonkurranse under Norsk Litteraturfestival på Lillehammer. Flere av sangene på Det du aldri sa har maritim inspirasjon, og 4. juni skal Tom Roger Aadland synge sanger som Skipet mitt og Fiskarmanns blues i høvelige omgivelser under Midtsommerfestivalen ombord på Christian Radich i Oslofjorden.

Musikkvideoen til Der eg er no er nå klar for visning. Regissør Thomas Mortveit har filmet Tom Roger i ABC Studio i vestlandsbygda Etne, der albumet ble innspilt, samt på vestsiden av Karmøy. Videoen inneholder også en serie flotte stillfotos tatt på Helgelandskysten av fotograf Edgar G. Bachel, som fulgte Tom Roger på turneen i Nord-Norge sist høst.

I sommer blir det festivalkonserter, og til høsten legger Tom Roger Aadland igjen ut på turné landet rundt, delvis solo og delvis med band. Denne gangen drar han hele veien til Kirkenes, andre turnéstopp inkluderer Oslo, Bergen, Haugesund, Røros og Harstad. Det er et spennende halvår i sikte for Tom Roger Aadland.

Tom Roger Aadland "Der eg er no" from Far Studios on Vimeo.