Billettsalgtet tjuvstartet noen dager før, allerede i helga, for heldige utvalgte. Mandag begynte dog det ordinære billettsalget.

– Godtfolk! Madrugada har verdens beste venner og fans! Lørdag 2. februar er faktisk utsolgt! Det er for øyeblikket NULL billetter igjen til denne konserten. WOW!, skriver Stageway på Facebook og fortsetter:– Det sykeste er at også fredagen begynner å bli farlig full. Om man har tenkt deg på konsert i Oslo Spektrum i februar er det en ting å gjøre: sikre seg plass fredag 1. februar 2019!!

Fortsatt sjansen

Oslo Spektrum har en kapasitet på 9700 mennesker. Hvor mange billetter som er lagt ut til Madrugada vites ikke, men smått spektakulært er det at billettene er revet bort så kjapt.

Historiske

Under konserten i Spektrum vil bandet ha med seg gjester, deriblant Ane Brun, som var med i storhiten Lift me.

På Stageways nettsider, står følgende om konserten:

Konsertene markerer 20-årjubileumet til bandets legendariske debutalbum, Industrial Silence.

På scenen disse kveldene står tre av de fire originale medlemmene, Sivert Høyem, Frode Jacobsen og Jon Lauvland Pettersen.

Det er norsk rockhistorie at Madrugada spilte Oslo Spektrum to ganger før de sa takk for seg for ti år siden, og det er norsk rockhistorie som i februar 2019 vil få ytterligere et nytt kapittel, når Madrugada vender tilbake til Oslo Spektrum for to nye konserter neste år.

Denne gang vil fokuset i vesentlig grad være på sangene fra debutalbumet, «industrial silence», som ble sluppet 30. august 1999.

Historien om Madrugadas gjennombrudd er virkelig en av musikk-legendene i Norge. Virgin Records tilbød bandet platekontrakt sommeren 1998. Avtalen ble etter sigende signert på panseret på en bil utenfor Oslo Børs, og ga bandet ubegrenset med tillit og studiotid for å realisere sine store visjoner. September året etter, gikk debutalbumet «Industrial Silence» sensasjonelt rett inn på førsteplass på VG-lista. Albumet er blitt stående som en av norsk rocks virkelig store klassikere.

De neste ti årene ga Madrugada ut ytterligere fire studioalbum, det siste, selvtitulerte, ble påbegynt før gitarist Robert Burås gikk bort i 2007 og ble utgitt i 2008.   På sine ti år som band mottok Madrugada fem Spellemannpriser, inkludert «Årets Spellemann» i 2005, og to Alarmpriser, samt en rekke salgstroféer.