Det er Kvinnenettverket Mikkeldattes forum som har gitt Reinholdtsen prisen. Årlig deler de ut pris til en kvinne som gjør en ekstra innsats for fellesskapet.

– I vel 45 år har Svanhild Reinholdtsen produsert dukker, og samlet dukker fra hele verden. Samlingen hennes består av flere tusen dukker fra perioden 1812 til vår tid, står det i pressemeldingen.

«Dukkehuset» har blant annet en samling av dukker som er produsert av Rønnaug Pettersen og Sissel Bjørstad Skille fra Sortland, som begge er verdenskjente dukkemakere.

– I løpet av de siste 17 årene har Svanhild også bygget opp Dukkehuset på Myre. Dette spennende huset er i dag til stor glede både for lokalbefolkningen og tilreisende fra inn- og utland, skriver Mikkeldatters forum.

De beskriver seg som en svært aktiv heiagjeng for Reinholdtsen og «Dukkehuset».

– Blant annet har man i nært samarbeid med Svanhild startet arbeidet med å få finansiert og produsert en informasjonsvideo som kan vises for publikum i Dukkehusets kafé. To av regionens flotte filmskapere, Eva Charlotte Nilsen og Elisabeth Brun, vil bidra i denne prosessen. I tillegg samarbeides det med Øksnes kommune og Nordland fylke for å få synliggjort Dukkehuset bedre.