«Billigere flyreiser fra Skagen/Stokmarknes lufthavn - en sikker vinner eller?»

Meninger

Regjeringen med Høyre i spissen vil fortsatt ikke svare på om Skagen/Stokmarknes lufthavn er inne på fotrutenettet etter fristen i 2022. Hvorfor denne seigpiningen når vi vet at dette vil være en sikker vinner?

En sikker vinner for næringslivet

En sikker vinner for reiselivet

En sikker vinner for reduserte kostnader i offentlig sektor

Skagen lufthavn, Stokmarknes, har vært et dyrt alternativ for flyreisende i Vesterålen i mange år. Under pandemien fikk vi endelig Skagen inn på fotrutenettet, men for hvor lenge? Høyreregjeringen kan fortsatt ikke svare på om denne viktige satsingen på Vesterålen er noe vi fortjener i det lange løp.

Arbeiderpartiet mener at nå er det på tide at også Skagen blir fast inne på fotrutenettet.

Billigere flyreiser til og fra Skagen/Stokmarknes lufthavn er viktig for privatpersoner, for næringslivet og for det offentlige. Spesielt med tanke på at vi har svært mange pasientreiser fra Skagen. Småflyplassene er vårt kollektivtilbud i distriktene, og ofte eneste naturlige alternativ til å besøke fylkeshovedstaden.

Du kan være med å bestemme om Skagen/Stokmarknes lufthavn er en sikker vinner, eller må leve i det uvisse.

Stem Arbeiderpartiet og vær med å sikre Skagen/Stokmarknes lufthavn inn på FOT-rutenettet.