Burger King åpner lørdag

Mandag skreiv VOL at det jobbes på spreng for at Burger King åpner fredag. Slik blir det ikke, men likevel ikke så langt unna.

  Foto: Marius Birkeland

Nyheter

Ifølge Facebook-siden til Skibsgården, blir det i stedet åpning dagen etter, altså lørdag. Da åpner også småbarnsavdelingen i Propell Lekeland igjen.


Jobber på spreng for å kunne åpne fredag

Burger King skulle i utgangspunkt åpne sin nye restaurant i Skibsgården på Sortland, 6. desember. Slik ble det ikke. Nå jobbes det på spreng for at burgersjappa åpner dørene til helgen.

 

– Per i dag kan vi ikke bekrefte eksakt dato for åpningen, men vi jobber hardt med å få åpnet dørene den 14 desember, uttalte markedssjef for Burger King i Norge, Heidi Moss til VOL søndag.

Åpning lørdag betyr dermed at ventetiden er over.  Første gang VOL skrev om at Burger King vurderte å etablere seg på Sortland, var i august 2017. Den endelige bekreftelsen på at det ble etablering, kom først i juni nesten ett år senere.

– Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer ni i Nord-Norge, uttrykte Alf Mangor Johannessen som har rettighetene for Burger King i Nord-Norge, til VOL da.

Allerede da kunne Johannesen fortelle at restauranten ville ha 120 sitteplasser og være lokalisert i direkte tilknytning til Propell Lekeland. Han kunne også berette at restauranten ville bli bygget i en helt ny og moderne stil, som skulle være både varm og koselig.

– Vi skal også utruste restauranten med betalingsautomater som gir gjestene våre en enkel og smidig bestilling – og betalingsopplevelse, sa Johannessen.