Avlyser ÅrsteinØYA 2020

En ny musikkfestival kaster inn håndkleet.

I år blir det ikke festival på ÅrsteinØYA. Bildet ble for øvrig tatt i forbindelse med festivalen i 2018. 

Nyheter

I helgen ble det kjent at det ikke blir Fæsterålen i år, på grunn av koronapandemien. Mandag melder også den noe mindre musikkfestivalen, ÅrsteinØYA, at heller ikke de gjennomfører årets arrangement., skriver Lofotposten.


RETURN kommer til Årsteinøya

Nytt artistslipp til Årsteinøya.


Årets utgave skulle etter planen gå av stabelen 24.- og 25. juli, der blant andre Boney M, Kalandra, Hollow og Return skulle opptre. Ifølge styret i festivalen blir det muligheter for at de som har kjøpt billetter får de refundert, eller at de blir overført til neste års festival.


Neste års ÅrsteinØYA arrangeres senere enn vanlig

Datoen for neste års ÅrsteinØya arrangeres er klare, og er 24. og 25.juli.