Avstemning for Serviceprisen

Fram til søndag kan du stemme på Stokmarknes-bedriften du syns at fortjener å få Serviceprisen i Hadsel.

HEDER OG HYLLEST: Toni Gjessing, leder for Hadsel Næringsforening, håper flest mulig stemmer på bedriften de mener bør bli tildelt årets servicepris på næringslivsfesten Heder og Hyllest.  

Nyheter

Toni Gjessing, leder for Hadsel næringsforening, sier de har fått inn 250 stemmer så langt, og han håper at det ender på ca. 500, som i fjor.

Prisen blir delt ut på næringslivsfesten Heder og Hyllest, som går av stabelen på Stokmarknes 23. oktober. Gjessing håper også mange flere fra det lokale næringslivet melder seg på.

Tett løp

På bakgrunn av erfaringer fra tidligere år mener han det er grunn til å forvente jevnt løp mellom flere bedrifter.

– Det er jo noen som har vært nominert flere ganger. Vi har aldri gått ut med hvem som har kjempet om seieren, men det har vært veldig jevnt, sier Gjessing.

Derfor oppfordrer han folk flest til å stemme på sin favoritt, og bedriftene til å gjøre muligheten kjent for kundene sine.

Avstemningen skjer på nettsiden til VOL.

En festaften for næringslivet

Gjessing tror at Heder og Hyllest, hvor prisen skal deles ut, blir en inspirerende kveld, og oppfordrer flest mulig til å melde seg på.

– Det er en møteplass vi ellers ikke har her i Hadsel, og vi har fått muligheten til å lage et program som vi tror vil motivere og inspirere de som kommer, sier han.

Per Sundnes, som er kjent for å ha ledet Melodi Grand Prix gjennom mange år, er hyret inn som konferansier, og deltakerne vil også høre om erfaringene hans fra TV-bransjen.

– Han har mye av æren for å ha bygget opp Grand Prix fra å være noe ikke veldig interessant, til å bli et arrangement som skaper entusiasme. Vi skal få høre litt om hva slags grep som har blitt gjort. Det handler mye om å bygge en organisasjon, og det kommer til å bli veldig interessant å høre på han, sier Gjessing.

– Folk som har klart å lykkes

Dessuten skal Tord Olsen, regissøren bak en TV-serie for barn som filmes på Melbu, fortelle om arbeidet med den. Hallvard Bræin, regissør av filmen Børning, skal også snakke om det som har vært drivkreftene hans i karrieren.

– De vi har på scenen er folk som har klart å lykkes med det de holder på med, selv om mange kanskje ikke har hatt så stor tro på dem, sier Gjessing.

Disse bedriftene er nominert til Serviceprisen i år:

- Corner sport
- Elkjøp Stokmarknes
- Mix – på Hjørne
- Jernvareforretningen
- Sanitær & Varme, Bademiljø
- Vinmonopolet
- Aks frisør og velvære Stokmarknes
- Vesterålen byggservice (Byggtorget)
- Alleen blomster
- Rødbrygga
- Klesskapet