Widerøe satser på direkteflyvninger til Evenes

Som en følge av sommeren 2020 og stor reiselyst innenlands, lanserer Widerøe en rekke sommerruter til og fra Evenes neste sommer.

Harstad Narvik Lufthavn Evenes.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Nyheter

– Widerøe gjentar derfor suksessen og lanserer en rekke sommerruter for 2021 som alle har til felles å frakte flest mulig turister inn til Lofoten, melder de i en pressemelding.

I perioden 26. juni til 15. august neste år setter flyselskapet opp direkteruter til Harstad/Evenes fra Stavanger, Bergen, Kristiansand, Sandefjord/Torp og Ålesund. I tillegg settes det opp direkteavganger til Svolvær og Leknes fra Bergen og Oslo i samme periode.

– Vi håper å gjenta årets suksess. Vi hørte på kundene våre og satte opp sommerruter mellom sør og nord. Tross pandemi klarte vi å fylle de fleste setene med feriesultne nordmenn gjennom sommeren, sier kommersiell direktør i Widerøe Christian Skaug.