Denne gjengen ble årets stjerner

Coop Extra på Myre har fått noe ekstra å juble for i førjulstida.

Glede blant noen av Extra Myres ansatte etter at de i dag vant den høythengende prisen.  Foto: Innsendt.

Nyheter

Onsdag kom nemlig beskjeden om at det det er nettopp denne butikken som har vunnet en kåring i regi av Coop Nordland. Extra-butikken på Myre har blitt kåret til årets stjernebutikk i Coop-kjeden i Nordland.

Det melder Coop i en pressemelding. Prisen gis butikken fordi de levert enestående resultater og har utmerket seg fremfor 81 andre butikker i Nordland, heter det i pressemeldingen.

- Årets Stjernebutikk er en pris som henger høyt, og vinnerbutikken må levere gode resultat på flere områder. De må utmerke seg på kundetilfredshet, intern kultur, service, drift, lokalt engasjement og generell butikkstandard. Og det har Extra Myre gjort til gangs. Coop Nordland er virkelig imponert over hva Rainer og hans team har levert i år, skriver Coop, som også gratulerer butikken med prisen i meldingen.

Dette er begrunnelsen: "Årets stjernebutikk kjennetegnes av en lidenskapelig gjeng som er opptatt av arbeidsplassen sin.

Butikken drives av motiverte og engasjerte ansatte med et stort ønske om å levere den beste butikkstandarden. Det er ikke bare de trygge heltidsansatte som er gode på kundeservice, men hele butikkteamet har dette i ryggraden. Lederteamet med butikksjefen i spissen jobber med butikken etter presisjon – hvor det som kan bli bedre, skal bli bedre. Dette gjenspeiler seg i tallene, driften og i kundeopplevelsene. Extra Myre holder konsekvent høy standard, og er ledende når det gjelder kvalitet, varetrykk og god stemning! Butikken leverer sterkt på vurderingskriterier som lønnsomhet, godt arbeidsmiljø og kundetilfredshet. Blant Coop Nordlands 82 butikker er det i år Extra Myre som utmerker seg mest, og er den verdige vinner av Årets Stjernebutikk 2020. "